No tak faktycznie 2500 to kupa kasy, za nic nie robienie. Ciekawe ile w takiej jednostce władza zarabia... a zresztą Pewnie u Was to Dyrektorzy pracę socjalną robią, to może chociaż oni zarobią adekwatnie do swoich obowiązków, bo przecież socjalni to darmozjady i nie warto im płacić i w nich inwestować. Proponuje zwolnić socjalnych ileż więcej środków będzie dla reszty....!!!
życzę wszystkim nam zazdroszczącym tego samego co mamy na co dzień. Szczęść Wam Boże moi "dobroczyńcy".
Zwracam honor - faktycznie są w tabelach. A przy okazji wyszedł super szwindel jaki nasze władze razem z dyrekcją zastosowały wobec pracowników socjalnych tłumacząc im, że nie są urzędnikami i te przepisy ich nie dotyczą.
prawa i obowiązki pracowników zatrudnionych w samorządowych jednostkach organizacyjnych pomocy społecznej regulują przepisy o pracownikach samorządowych - art. 123 ustawy o pomocy społecznej, tak więc IKS nie siej popeliny. Pracownicy socjalni są pracownikami samorządowymi!!!!!!!!!!!!!!!!.
Przecież wyżej napisałem, że się myliłem, także nie musisz napierdalać wykrzykników. W moim ośrodku od lat "nie byli" i tyle. Jest masa przepisów które regulują pracę i wynagrodzenia pracowników samorządowych które władze mojej jednostki olewały, albo twierdziły, że dotyczą kogo innego.