oblicza prezydencji - fajny tytuł
Re: oblicza prezydencji - fajny tytuł
pablo się uaktywnia - wydać wybowy blisko albo cos innego
No właśnie ja też nei mogę tego do dzisiaj zrozumieć. Być może jest to klucz do zrozumienia strachu i determinacji elit przed faktyczną zmianą rządów??? A może to jest pytanie do prokuratora?
jeszcze jeden nawiedzony - dzibar już będzie doności zrób to samo albo właź nazad do nory, a może to właście to coś innego - niektórzy tak mają na pogodę lub zmianę pory roku!
Jeśli chodzi o donosy to raczej ty i tobie podobni specjalizują się w tym na tym forum. Byle ktoś napisał słowo prawdy już wrzeszczycie \"do HP, do HP\". Wyluzuj chłopie, prawda i tak zwycięży. To tylko kwestia czasu.
Niestety wiem, kto posiada monopol na \"prawdę\" lub raczej kto posiada \"monopl naprawdę\". Ale to też kiedyś skończy się. Prawda tak czy tak zwycięży.
też zmam takiego, co mu się wydaje, że ma monopol na prawdę. jarosław się zowie. to ten sam ktoś, o którym piszesz?
2011-07-05 14:29 Re: oblicza prezydencji - fajny tytuł
wysłane przez ~brawo dnia 2011-07-05 14:29:31
~brawo
jeszcze jeden nawiedzony - dzibar już będzie doności zrób to samo albo właź nazad do nory, a może to właście to coś innego - niektórzy tak mają na pogodę lub zmianę pory roku!
niestety ~pablo nie wiesz a udajesz wszechwiedzacego - wiesz tyle ile ci pisiowy prezio i jemu podobni pokażą i wtłoczą w główke
wysłane przez ~brawo dnia 2011-07-05 14:29:31
~brawo
niestety ~pablo nie wiesz a udajesz wszechwiedzacego - wiesz tyle ile ci pisiowy prezio i jemu podobni pokażą i wtłoczą w główke
mylisz się po dwakroć: nie znasz mnie, więc nie mogłeś o mnie w tym kontekście napisać. po drugie, żaden ze mnie jarek...
Oprócz oblicza prezydencji - fajny tytuł - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy słyszał ktoś?
Dobra książka
Zbieram na wakacje
Zaklinanie rzeczywistości
PILNE
poczytajcie hieny
wybory za pasem...
pomoc
schizofrenia wyborców PO?
Euforia
Czarno na białym