obniżenie alimentów - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 03 paź 2016, 12:59

wierzycielka ma obniżenie alimemtów. Zrobiłam zawiadomienie o wszczeciu teraz przychodzi wierzycielka i twierdzi ze wyrok został żle wydany tzn. ze obiżenie alimentów bedzie od innej daty. Sprawa jest w toku wyjaśnianaia. Co powinnam zrobc?
Czy moge na podtawie oświadczneia zawisic postepowanie? zastanawiam sie jesczenad art. 152 KPA wstrzymanie wykonanie decyzji?
Jak myślicie?
ola91

Napisano: 03 paź 2016, 13:08

152 kpa? Żartujesz chyba.Kto Was szkoli?
Twierdzenia wierzycielki są nic nie warte póki nie przyniesie "innego"wyroku.
gość_gość

Napisano: 03 paź 2016, 15:17

nikt mnie nie skolił i nigdy nie byłam na zadnym szkoleniu dlatego pytam jakbym wiediała toi bym nie pytała. Czy li decyzja? tak
ola91

Napisano: 04 paź 2016, 11:26

Tu nie możesz przyjąć oświadczenia.Posiłkujesz się tylko dokumentacją którą masz w aktach.
gość_gość

Napisano: 04 paź 2016, 14:39

a zakończenie postepowania moge zrobić? jeśli tak to ile dni musze dac w takim zawiadomieniu? przyznam ze chce przedłużyc jakos to postepowanie zeby jeszcze decyzji nie wydawac.
ola91

Napisano: 05 paź 2016, 12:32

sprawa teraz wygląda tak ze kobieta złożyła w Sadzie wniosek o wznowienie postępowania sądowego Czy teraz moge zawiesić postepowanie do czasu wydania czy tez wyjaśnienia? i jednocześnie wysłac zapytanie do Sądi na jakim etapie jest postępowanie?
ola91

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x