obsługa bankowa - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 24 lut 2016, 9:33

jak wygląda sprawa obsługi wypłat świadczeń rodzinnych i świadczeń z pomocy społecznej przez bank? jak to realizujecie?
moni77

Napisano: 24 lut 2016, 9:35

Z programów AMAZIS. NEMEZIS, POMOST dziewczyny eksportują mi pliki z listami wypłat, ja je zaczytuję do bankowości elektronicznej, podpisujemy z szefową i puszczamy.
bema

Napisano: 24 lut 2016, 9:44

bema pisze:Z programów AMAZIS. NEMEZIS, POMOST dziewczyny eksportują mi pliki z listami wypłat, ja je zaczytuję do bankowości elektronicznej, podpisujemy z szefową i puszczamy.
bema proszę podpytaj koleżanki w jakim pliku zapisują listy w amazisie, nemezisie zeby program czytał. chcemy nawiązać współpracę w bankiem spółdzielczym. mamy dwie opcje wypłat: na konto albo wypłata gotówkowa w kasie. jak to wygląda od strony technicznej. a Wy w jakim banku macie?
gosia78

Napisano: 24 lut 2016, 9:47

ja mam konto w BS i pliki, które z Amazis i Nemezis mi importuje koleżanka maja końcówkę .txt
gumi
VIP
Od: 17 mar 2015, 8:57
Zajmuję się:

Napisano: 24 lut 2016, 9:49

gumi pisze:ja mam konto w BS i pliki, które z Amazis i Nemezis mi importuje koleżanka maja końcówkę .txt
jako plik tekstowy? tam jest duzo opcji w amazisie i nie wiem którą wybrać
gosia78

Napisano: 24 lut 2016, 9:52

Mój bank to PBS, wiem że dziewczyny przy eksporcie wybierają opcję przelew ELEXIR BGŻ. Na początku współpracy przyjechał pan z banku, coś nam trochę ustawił w programach, a teraz informatyk już sam sobie radzi. Fajnie zaczytuje, dobrze puszcza.
Gość

Napisano: 24 lut 2016, 9:59

wszystkie przelewy robię ręcznie. zajmuje mi to dwa dni, w międzyczasie muszę petentów obsługiwać, telefony, korespondecja... no wszystko. jestem sama na śr, fa, stypendiach.mam już dość...
gosia78

Napisano: 24 lut 2016, 10:06

Gość pisze:Mój bank to PBS, wiem że dziewczyny przy eksporcie wybierają opcję przelew ELEXIR BGŻ. Na początku współpracy przyjechał pan z banku, coś nam trochę ustawił w programach, a teraz informatyk już sam sobie radzi. Fajnie zaczytuje, dobrze puszcza.
a jest taka opcja elixir bgż. ale w ten sposób mozna puścic tylko wypłaty na konta bankowe czy jak ktoś ma wypłate gotówkową w BS to też jakoś można? u nas połowa petentów ma konta a połowa nie. wszystko w jednym Banku Spółdzielczym.
gosia78

Napisano: 24 lut 2016, 10:20

Gotówką nie mam wcale. Wszystko idzie przelewem, ewentualnie przekazem pocztowym. Przekazów mam ok. 30 miesięcznie
bema

Napisano: 24 lut 2016, 10:21

bema pisze:Gotówką nie mam wcale. Wszystko idzie przelewem, ewentualnie przekazem pocztowym. Przekazów mam ok. 30 miesięcznie
dzięki za pomoc. resztę ustalimy z bankiem.
gosia78

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x