hej,
Czy u Was też jedna osoba odrabia wszystkie wnioski elektroniczne na 500 +? Wpłynęło kilka tysięcy a ja sama weryfikuje, drukuję, wczytuje... itd. Czy może robicie to przy pomocy kilku osób z zespołu?
obsługa elektronicznych wniosków 500 +
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: obsługa elektronicznych wniosków 500 +
ja robię sama ... ale mam ich coś ponad 200, chyba 212 ... od dwóch dni nie wpłynął ani jeden
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ja sama mam do obróbki ponad 1000 elektro:( telefony kiedy decyzja i kiedy wyplata, bo znajoma już ma a zlozyla wcześniej.masakra w pojedynke!!!
Z którego miasta jesteś Ewalu? czy resztę wniosków obrabia ktoś inny? czy tylko 200 wpłynęło do Was całościowo od 01.04.? Pozdrawiam
Z którego miasta jesteś Ewalu? czy resztę wniosków obrabia ktoś inny? czy tylko 200 wpłynęło do Was całościowo od 01.04.? Pozdrawiam
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wszystkich wniosków mamy 929 i 66% procent decyzji ... ewniosków mamy chyba 212 albo 221 ..nie pamiętam teraz
... ewnioski robię sama, w papierowych pomaga mi koleżanka z FA (dodatek na 4 miesiące) .. z tych 66% to mamy tak po połowie ona i ja, wypłaciłyśmy już prawie 400 tysi i po nie niedzieli mam kolejne ponad 400 tysi do wypłaty ..... ja ze wsi jestem

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz obsługa elektronicznych wniosków 500 + - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
ciekawy przypadek
umowa komisu tylko bystrzachy
500 plus ktoś bystry w temacie
weryfikacja CBB
urodzenie dziecka
który dochód uzyskany?
Jak obliczyć dochód
decyzja 500+
Błąd w wyliczenia dochodu
Ile OPS nie wydało żadnej decyzji?
pierwsze dziecko i jedyne
Całe województwo nie ma pieniędzy na 500+!
zagmatwane
Praca w Kanadzie - koordynacja?
jak dopisac "R.500+" sygnity
karta wypłat