ocena sytuacji dziecka w RZ oraz ocena rodziny
ocena sytuacji dziecka w RZ oraz ocena rodziny
Drogie koleżanki/koledzy mam prośbę jak zabieracie się do oceny sytuacji dziecka/rodziny. Czy opracowaliście własny druk, co tam zawarliście. Będę wdzięczna za podpowiedź i pomoc...
Re: ocena sytuacji dziecka w RZ oraz ocena rodziny
na temat opisów sytuacji tutaj warto popatrzyć, od wpisu z 17 lutego https://www.public.sygnity.pl/forums/vie ... 0&start=45 pozdrawiam
Przeglądałam ocenę sytuacji w sygnity i to co jest tam to nie ma nic wspólnego z oceną sytuacji dziecka tylko informacje o dziecku kiedy zostało umieszczone itp. a ocena to nie to samo co dane personalne dziecka.
Zatem mam prośbę do innych uczestników forum o podzielenie się przykładami druków, które stworzyliście dla potrzeb oceny.
Dzięki
Zatem mam prośbę do innych uczestników forum o podzielenie się przykładami druków, które stworzyliście dla potrzeb oceny.
Dzięki
@Paula, te informacje są/będą niezbędne do sprawozdań które już w lipcu trzeba będzie z nowej ustawy wypełniać, mają też wpływ na kwotę pomocy. Oczywiście jak ktoś ma druki to sam chętnie popatrzę, także przyłączam się do prośby.
pozdrawiam
pozdrawiam
Oprócz ocena sytuacji dziecka w RZ oraz ocena rodziny - Stare tematy przeczytaj również:
jaki typ rodziny zastępczej
Wniosek do OPS ZUS ZK
Usamodzielniani MOW
rodzinne domy dziecka
za urlop rodzinom zastepczym zawodowym
Wyznaczenie opiekuna usamodzielnienia
BIOLOGICZNI
Poszukuje wolnego miejsca
Oprogramowie PIECZA
RZZ Wielodzietne
komisja społeczna do wniosków PFRON
art. 38 wytaczanie powództwa o alimenty
przyjmiemy dzieci do rz śląsk
poszukuje rodziny/ placówki
faktyczne umieszczenie w rodzinie zastępczej
z niewiadomych przyczyn nie otrzymałam za bieżący miesiąc pomocy na kontynuowanie naukiam pieniędzy n