od kiedy uchylam gdy uzyskanie dochodu - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 11 gru 2013, 12:08

pomniejszone o koszty uzyskania przychodu, należny podatek dochodowy od osób fizycznych, składki na ubezpieczenia społeczne niezaliczone do kosztów uzyskania przychodu oraz składki na ubezpieczenie zdrowotne czyli netto
~*

Napisano: 11 gru 2013, 12:12

tak jak powyżej dokładnie !!!!
to ejst dochód netto nie bede sie przeciez rozdrabniac
~Gabi

Napisano: 11 gru 2013, 12:12

prawie jak wyżej. Bierzemy przychód pomniejszone o koszty uzyskania przychodu, należny podatek dochodowy od osób fizycznych, składki na ubezpieczenia społeczne niezaliczone do kosztów uzyskania przychodu oraz składki na ubezpieczenie zdrowotne. Czyli nie jest to netto. Netto nie jest pomniejszone o koszty uzyskania przychodu.
po co wykrzykniki?
~Elmer

Napisano: 11 gru 2013, 12:14

Elmer , Elmer , Elmer .... brak słów.

nie jedna osoba chciałaby cie spotkać osobiscie, ciekawe jaki jestes wtedy
~Gabi

Napisano: 11 gru 2013, 12:16

nie wiem na co brak słów. jak mi nie wierzysz to idź do księgowej i się doradź jak wygląda netto a następnie pokaż jej definicję dochodu z naszej ustawy. To nie jest to samo.
Jak jesteś w moim typie to możemy iść do kina....
~Elmer

Napisano: 11 gru 2013, 12:17

masz rację, czyli następny bubel
~*

Napisano: 11 gru 2013, 12:20

ahh może i jestem któż to wie , na brak zainteresowania moje pryszcze + wielka ....... stopa nie narzekają.

a tak poważnie wydajesz mi sie hmm pewnie za stary dla mnie
~Gabi

Napisano: 11 gru 2013, 12:22

podobno jestem jak wino. Ale dzięki za \"komplement\". Pamiętliwy jestem.... A z wiekiem coraz bardziej wredny. co do wielkiej to kobieta musi mieć na czym siedzieć i czym oddychać. To zaleta, nie wada.
~Elmer

Napisano: 11 gru 2013, 12:28

az mi się oczy zaświeciły !
to była raczej krytyczna opinia kobiety o sobie
z opinie innych wynika, że nie jest ze mną tak źle.

może masz i rację straszy tym lepszy, bo tym chłoptasiom 20 letnim głupoty w głowie
~Gabi

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x