odbiór kart- potwierdzeniaaaa - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 05 mar 2019, 13:07

Proszę Was o pomoc
1.Czy przy odbiorze kart przez petenta drukujecie potwierdzenie i to jest jedyny dokument jaki macie, bo moja poprzedniczka stworzyła sobie swoje pismo i podpinała je pod dokument z SI KDR.
2. Czy potwierdzenie odbioru jest utworzone przez system i czy można go samemu modyfikować?
Jak to wygląda u Was.
Kate.80
Praktykant
Od: 03 sty 2019, 10:33
Zajmuję się: KDR

Napisano: 05 mar 2019, 13:13

robie tak jak twoja poprzedniczka, mam swoje, na system lepiej nie liczyć, poza tym z gotowym potwierdzeniem odbioru, nawet jak mnie nie ma ktoś może wydać karty fizycznie, bo generalnie trudno o zastępstwo w tych tematach ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31

Napisano: 05 mar 2019, 13:36

Ja polegam niestety na potwierdzeniach z systemu i chyba to mój błąd, bo w przypadku mojej nieobecności lub awarii systemu ludzie odprawiani są z kwitkiem. Nie wiem tylko czy mogę w trakcie roku zmienić te oświadczenia, tak by odbiór był możliwy. Poza tym to trochę czasochłonne a ja naprawdę nie mam ochoty się w to bawić.
domi26
Stażysta
Od: 02 sie 2018, 13:20
Zajmuję się: ŚW,ŚR,KDR

Napisano: 05 mar 2019, 13:38

każdy robi jak mu wygodnie
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 05 mar 2019, 14:01

witam, ja bazuje tylko na potwierdzeniu wydrukowanym z SIKDR i nie tworze żadnych własnych dokumentów, jeśli cos nie działa z systemem to grzecznie informuję aby przyszli innym razem nie było problemu, a gdy mnie nie ma mam koleżankę która przeszkoliłam tylko z opcji wydawania kart i w ten sposób działam, pozdrawiam :)
milka1234
Praktykant
Od: 01 sie 2018, 8:31
Zajmuję się: AR, KDR

Napisano: 05 mar 2019, 23:24

domi26 pisze:Ja polegam niestety na potwierdzeniach z systemu i chyba to mój błąd, bo w przypadku mojej nieobecności lub awarii systemu ludzie odprawiani są z kwitkiem. Nie wiem tylko czy mogę w trakcie roku zmienić te oświadczenia, tak by odbiór był możliwy. Poza tym to trochę czasochłonne a ja naprawdę nie mam ochoty się w to bawić.
Ale co tu sei zastanawiać, przyjmujesz karty, od razu każdemu je w systemie wydajesz i drukujesz potwierdzenia :) a nstepnie tylko Ci podisuja :) przecież nei będę się bawił w każdorazowe wydawanie :)Ja się dziwię, że tak sobie życie utrudniacie :)

Do tego wzór mam troszkę zmodyfikowany, dodana informacja o tym gdzei znaleźć informacje o ulgach :) Modyfikowac mozna z poziomu administracyjnego
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 06 mar 2019, 8:48

u mnie potwierdzenie w systemie raczej nie działa, jak daje drukuj potwierdzenie to chce żebym mu znalazł szablon :shock: , w związku z tym używam własnego szablonu i dokładnie robię jak ty, a nawet wcześniej drukuję, tak iż wypisują go odbierający, nie sądze żebym w tym momencie miał więcej roboty ;)
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 06 mar 2019, 8:52

A co w sytuacji gdy wydam karty w systemie, a fizycznie nie są odebrane przez prawie rok pomimo ponagleń do odbioru?
domi26
Stażysta
Od: 02 sie 2018, 13:20
Zajmuję się: ŚW,ŚR,KDR

Napisano: 06 mar 2019, 8:57

no właśnie każda metoda ma jakieś plusy i minusy :)
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor

Napisano: 11 mar 2019, 22:48

ubu pisze:u mnie potwierdzenie w systemie raczej nie działa, jak daje drukuj potwierdzenie to chce żebym mu znalazł szablon :shock: , w związku z tym używam własnego szablonu i dokładnie robię jak ty, a nawet wcześniej drukuję, tak iż wypisują go odbierający, nie sądze żebym w tym momencie miał więcej roboty ;)
A nie wyrzuciliscie szablonu od strony administracji? tam mozna sobie przygotować własną kopie szablonu przynajmniej tak u nas robimy dodatkowo z informacja że potwierdzają gdzei sprawdzić ulgi
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x