Witam wszystkich.
Czy może mi ktoś podać wzór odmowy dodatku mieszkaniowego z powodu : dodatek mniejszy od minimalnego. Jest to moja pierwsza odmowa i panika Na podstawie art.7 ust.6 ustawy z dnia 21 czerwca 2001 r. o dodatkach mieszkaniowych po rozpatrzeniu Pana/i wniosku ( może byc coś takiego?) Jakie są aktualne podstawy prawne. Dziękuje z góry za pomoc
odmowa dodatku mieszkaniowego
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: odmowa dodatku mieszkaniowego
Moje decyzje odmowne polegają na wyliczeniu krok po kroku dodatku mieszkaniowego. Na końcu wychodzi Ci kwota ujemna co powoduje odmowę przyznania dodatku.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM/DE stypendia/zasiłki szkolne/stypendia socjalne
- Kontakt:
Podaj mail jak nadal potrzebujesz to ci wyśle wzórGosia1979 pisze: 28 maja 2021, 12:55 Witam wszystkich.
Czy może mi ktoś podać wzór odmowy dodatku mieszkaniowego z powodu : dodatek mniejszy od minimalnego. Jest to moja pierwsza odmowa i panika Na podstawie art.7 ust.6 ustawy z dnia 21 czerwca 2001 r. o dodatkach mieszkaniowych po rozpatrzeniu Pana/i wniosku ( może byc coś takiego?) Jakie są aktualne podstawy prawne. Dziękuje z góry za pomoc
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
czy moge prosiC wzór takiehj odmowy? [email protected]
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Jesli nadal aktualne proszę o wysłanie na meaila. miałam dłuzsze chorobowe stąd dopiero moja odpowiedż.Kaika pisze: 08 cze 2021, 14:06Podaj mail jak nadal potrzebujesz to ci wyśle wzórGosia1979 pisze: 28 maja 2021, 12:55 Witam wszystkich.
Oprócz odmowa dodatku mieszkaniowego - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Cena za 1 kwh
Opłata stała CW ?
Porównanie czynszu do czynszu gminnego
Wzór wniosku o dm - konsultacje społeczne?
Dodatek mieszkaniowy - lipiec 2021 - procedura
Zmiany od 1 lipca 2021r. wnioski itp.
1 kWh od lipca 2021 r.
Dodatki mieszkaniowe
dochód pomoc dla osób usamodzielnionych
odwieczny problem :) uchylenie czy wygaśnięcie decyzji?
dochód z renty/emerytury
dopłata do czynszu, gdy dod.mniejszy od minimalnego
Porównanie czynszu do czynszu gminnego
KARTA /RYCZAŁT od VII 2021r.
Dodatek mieszkaniowy a pomoc społeczna
Jak to jest z wyrównaniem