odmowa dodatku mieszkaniowego

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

odmowa dodatku mieszkaniowego

Post autor: Gosia1979 »

Witam wszystkich.
Czy może mi ktoś podać wzór odmowy dodatku mieszkaniowego z powodu : dodatek mniejszy od minimalnego. Jest to moja pierwsza odmowa i panika Na podstawie art.7 ust.6 ustawy z dnia 21 czerwca 2001 r. o dodatkach mieszkaniowych po rozpatrzeniu Pana/i wniosku ( może byc coś takiego?) Jakie są aktualne podstawy prawne. Dziękuje z góry za pomoc
Maxima
VIP
Zajmuję się: DM DE
Kontakt:

Re: odmowa dodatku mieszkaniowego

Post autor: Maxima »

Moje decyzje odmowne polegają na wyliczeniu krok po kroku dodatku mieszkaniowego. Na końcu wychodzi Ci kwota ujemna co powoduje odmowę przyznania dodatku.
Kaika
Praktykant
Zajmuję się: DM/DE stypendia/zasiłki szkolne/stypendia socjalne
Kontakt:

Post autor: Kaika »

Gosia1979 pisze: 28 maja 2021, 12:55 Witam wszystkich.
Czy może mi ktoś podać wzór odmowy dodatku mieszkaniowego z powodu : dodatek mniejszy od minimalnego. Jest to moja pierwsza odmowa i panika Na podstawie art.7 ust.6 ustawy z dnia 21 czerwca 2001 r. o dodatkach mieszkaniowych po rozpatrzeniu Pana/i wniosku ( może byc coś takiego?) Jakie są aktualne podstawy prawne. Dziękuje z góry za pomoc
Podaj mail jak nadal potrzebujesz to ci wyśle wzór
muusia
Starszy referent
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Post autor: muusia »

czy moge prosiC wzór takiehj odmowy? [email protected]
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Post autor: Gosia1979 »

Kaika pisze: 08 cze 2021, 14:06
Gosia1979 pisze: 28 maja 2021, 12:55 Witam wszystkich.
Podaj mail jak nadal potrzebujesz to ci wyśle wzór
Jesli nadal aktualne proszę o wysłanie na meaila. miałam dłuzsze chorobowe stąd dopiero moja odpowiedż.
ODPOWIEDZ