odmowa FA pełnoletnia osoba - ODMOWA, dlaczego? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 16 paź 2015, 11:11

osoba pełnoletnia uprawniona do alimentów składa wniosek na FA, program Sygnity - daje odmowę, co jest nie tak????????
Asia 3

Napisano: 16 paź 2015, 11:26

zrób decyzję ręcznie, pozdrawiam
Klopsik!

Napisano: 16 paź 2015, 14:13

nie rob recznie
musisz wgrac aktualicaje, tez tak mialam pytalam w sygnity- oni po to podpowiedzieli
bogna 75

Napisano: 16 paź 2015, 16:30

Zaświadczenie ze szkoły plus wpisz okres nauki. U mnie to działa.
maja66

Napisano: 17 paź 2015, 9:28

a u mnie w jednym przypadku zadziałało a w pięciu nie, aktualizacje mam wszystkie a sygnity nie odpowiada,dlaczego nie mozna zrobić ręcznie, czy to mawpływ na dane do sprawozdań czy co? bo araz mam wypłaty a wnioski wiszą
gra1

Napisano: 18 paź 2015, 21:43

gra1 pisze:a u mnie w jednym przypadku zadziałało a w pięciu nie, aktualizacje mam wszystkie a sygnity nie odpowiada,dlaczego nie mozna zrobić ręcznie, czy to mawpływ na dane do sprawozdań czy co? bo araz mam wypłaty a wnioski wiszą
to czy zrobisz decyzję z automatu, czy ręcznie nie ma żadnego wpływu na nic,miałam tak samo jak Ty, wszystkie aktualizacje, w jednym przypadku przyznało mi z automatu, w dwóch nie; jeżeli ktoś ma czas, żeby czekać na cud (jak w przypadku bogna75),to niech czeka, podpowiadam, co zastosowałam u siebie, żeby przyznało świadczenia, pozdrawiam
Klopsik!

Napisano: 19 paź 2015, 9:20

dzięki, zawsze ktoś wesprze
gra1

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x