odp. ministerstwa starosta i prokuratura - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 10    [ Posty: 92 ]

Napisano: 23 lis 2015, 9:51

Jeszcze 1 prośba o kopię tego pisma
[email protected]

z góry dziekuje
mig1426

Napisano: 23 lis 2015, 10:15

Jeszcze ja bardzo proszę,
[email protected]
Pozdrawiam i dziękuję.
jsb

Napisano: 23 lis 2015, 10:22

Jeszcze ja bardzo proszę,
[email protected]
Pozdrawiam i dziękuję.(w poprzednin poście wystąpił błąd).
jsb

Napisano: 23 lis 2015, 10:57

proszę i ja [email protected]
olx

Napisano: 23 lis 2015, 11:11

Ja się prokuratury zaczęły brać za dłużników alimentacyjnych to teraz nie musimy składać wniosków. Oto Polska właśnie.
Gochaaa

Napisano: 23 lis 2015, 11:15

Mogę poprosić [email protected] i z góry dziękuję
jolka78

Napisano: 23 lis 2015, 11:17

Ja również poproszę o tą odpowiedź. Mój e-mail: [email protected]
W ustawieni nie jest napisane że nie mamy wysyłać wniosku do prokuratury i starostwa. Jeżeli została już wydana decyzja o uznaniu za uchylającego to omijamy postępowanie w sprawie wydania decyzji, czyli jeżeli dłużnik nie przyjdzie na wywiad to wysyłamy wniosek do starostwa i do prokuratury.
Andrzej82
Referent
Od: 08 kwie 2014, 15:22
Zajmuję się:

Napisano: 23 lis 2015, 11:45

poproszę skan na [email protected], dziekuje
eska 1 pisze:Dostałam dziś odpowiedź ministerstwa na pytanie czy jak już kiedyś wydana była decyzja o uznaniu za dłużnika to jak prowadzę dziś postępowanie tzn. czy po wezwaniu na wywiad (dłuznik nie przychodzi albo nie rejestruje się w UP) kieruję wniosek do starosty i do prokuratury . Skrócę odpowiedz która miała półtora strony

NIE ROBIĘ NIC, nie ma ani wniosku do starosty ani do prokuratury

Juz przymierzam się do pisma do ministerstwa z zapytaniem po co teraz wogóle wezwanie na wywiad dłużnika
skoro i tak czy przyjdzie czy nie to nic mu nie zrobie, czy ma sens zobowiązywanie go na wywiadzie do zarejestrowania sie jako bezrobotny skoro czy to zrobi czy nie - nie robie nic.
I co napisać mu w wezwaniu? Panie nie przychodź Pan bo cokolwiek pan zrobisz i tak mam związane ręce i to wezwanie to tylko sztuka dla sztuki .... porażka. najfajniej jak sie mnie spyta co mu teraz grozi...hahahah
Niech mi ktoś wyjaśni sens tej procedury ...ręce opadają.
MarcinF

Napisano: 23 lis 2015, 12:37

Poproszę również [email protected]
Jola123

Napisano: 23 lis 2015, 13:11

poproszę
[email protected]
dziękuję

Strona 3 z 10    [ Posty: 92 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny