odpis tytułu wykonawczego
odpis tytułu wykonawczego
Czy jeśli mam zrobić odpis tytułu wykonawczego, to wystarczy, że na danym tytule na górze napiszę odręcznie "odpis tytułu wykonawczego" i wyśle do Urzędu Skarbowego? Pierwszy raz robię i nie wiem czy tak można, czy trzeba jakoś w programie?
Re: odpis tytułu wykonawczego
W zależności pewnie od skarbówki, ale myślę, że powinno wystarczyć ręcznie napisane (ważne by w ogóle było). Ja początkowo pisałem odręcznie właśnie, ale teraz poprawiam w programie dopisując to sformułowanie. Czekam na poprawkę w programie, która ma uwzględniać właśnie wydruk dla zobowiązanego jako Odpis tytułu wykonawczego. Pozdrawiam
czyli drukuję 3 razy tytuł wykonawczy i na jednym który US przekaże dłużnikowi piszę odręcznie odpis tytułu wykonawczego? i 1 bez adnotacji zostaje u mnie a 1 do urzędu skarbowego? czy dobrze rozumiem?
Dokładnie, należy 3 egzemplarze wydrukować: jeden dla siebie, dwa do wysyłki do skarbówki, z tym że na jednym, który ma trafić do zobowiązanego ma być napisane "Odpis tytułu wykonawczego". Pozdrawiam
Oprócz odpis tytułu wykonawczego - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
decyzja uchylajaca- dłużnik spłącił zadłuzenie
Wniosek o podjęcie działań wobec dłużnika
Sygnity
co zrobić
POMOCY_SYGNITY
co zrobić
odsetki
Zwrot prawa jazdy
decyzja o zwrocie na odsetki
co robicie w takim przypadku?
wniosek o ściganie
TYT WYK.