robie zaświadczenia z sepi dla całego osrodka. poraz kolejny wyszła afera że ktos niewłaściwie użył zaświadczenia( teraz akurat koleżanka zgubiła i leżalo na korytarzu wcześniej klijent zlozył skarge a jeszvce kiedys ktos chciał jak sie okazało dla własnej ciekawosci) tam jest mój podpis i co ja teraz mam ponosić konsekwencje???. czy istnieje jakaś możliwość aby poszczególne osoby dla własnych celów sobie drukowały, i żeby to było na ich koncie, z ich podpisem itp.??
przecież każdy chyba może sam sobie takie zaświadczenia pobierać i mieć na to swj login?? przecież mam kilkadziesiąt osób i nie wiem kto do jakich celów weźmie zaświadczenie.
ale tak nie może być mam też swoją pracę a wczoraj zrobiłam 13 zaświadczeń i zajeło mi to poltorej godziny. Kierownik mnie tym obarczył bez mojej zgody bo akurat się nawinelam.
tak dalej nie może być, niech więc szanowny PUP upoważni do jednego konta kilka osób..........niech będzie konto ośrodka i każdy niech sobie swoje robi i wpisyje sie w jakis rejestr przy korzystaniu.....