Odwołanie od Decyzji

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~Jacek

Odwołanie od Decyzji

Post autor: ~Jacek »

Jesteśmy rodziną 3 osobową i dostaliśmy 140 zł, to jakiś żart, jak się odwołać i zakwestionować takie kpiące podejście do sprawy.
Może ktoś ma jakieś zdanie na ten temat.
~ja

Re: Odwołanie od Decyzji

Post autor: ~ja »

iść do pracy
~joanna

Post autor: ~joanna »

140 zł jakiego zasiłku??
A propozycja wyżej całkiem słuszna.
~Słoń Trąbalski

Post autor: ~Słoń Trąbalski »

to jaka kwota by cię satysfakcjonowała?
~Kama

Post autor: ~Kama »

Ja się w zeszłym roku odwoływałam-dokładnie wyliczyłam, ile mam pieniędzy moich i tych z opieki na życie, podzieliłam wszystko na dni miesiącą i na liczbę osób w rodzinie, opisałam swoje obowiązkowe opłaty (prą, gaz, czynsz) i poprosiłam o ukierunkowanie jak mam przeżyć z takich pieniędzy, bo wyszły dosłowne grosze. Miałam jeszcze dodatkowy argument, że menelowaty sąsiad dostał w tym czasie 70 zł zas. celowego na buty. Napisałam w odwołaniu, że jeżeli nie uwzględnią moich racji, to poproszę Prezydenta Miasta, by pomógł mi rozpisać te pieniądze na cały miesiąc i powiedział jak z tego przeżyć. Odwołanie wygrałam, a pani soc. przychodząc na kolejny wywiad sama zaczęła się tłumaczyć, że ona jeszcze mnie nie znała i dlatego przydzieliła tak małe pieniądze.
~Agnes

Post autor: ~Agnes »

Drogie \"ja\"-po co się wypowiadasz, jak nie znasz sytuacji tych ludzi. A jesteś pewne, że mogą iść do pracy? Tacy ludzie nie powinni w ogóle zajmować się naszym portalem, bo rzucają \"niewłaściwe\" światło na pracowników socjalnych, na ich podejście do petentów.
~Fredzia

Re: wygasniecie decyzji

Post autor: ~Fredzia »

osoba zmarla w dniu 2 pazdzirnika pobierala zasilek okresowy termin wyplaty 26 t-go jaka napisac date wygasniecia decyzji
~Fredzia

osoba zmarla w dniu 2 pazdziernika pobierala zasilek okresowy termin wyplaty 26 t-go jaka napisac date wygasniecia decyzji
~Fredzia

osoba zmarla w dniu 2 pazdziernika pobierala zasilek okresowy termin wyplaty 26 t-go jaka napisac date wygasniecia decyzji
~Fela

Post autor: ~Fela »

Decyzja wygasa w dniu jej śmierci
ODPOWIEDZ