opiekun prawny ważne - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 04 mar 2015, 12:18

witam mam problem sąd zdjął ze mnie obowiazek pełnienia funkcji opiekuna prawnego całkowicie ubezwłasnowolnionej wyrok uprawomocnił sie w grudniu 2014 od tamtego czasu nikt nie został wyznaczony w zastępstwie wysłalam pismo do sadu co mam zrobic do dnia dzisiejszego nic nie otrzymałam, został rowniez poinformowany o całej sytuacji inny osrodek pomocy społecznje w miejscu zamieszakania ubezwlasnowolnionej tez bez odzewu. problem polega na tym ze w dalszym ciągu zajmuje sie jej sprawami , opłacam rachunki przekazuje srodki finansowe na zycie nie otrzymujac za to zadnych pieniedzy co robic gdzie mam uderzyc zeby ktos mipowiedzila co robic. nie moge pozostawic w/w bez srodków do zycia proszę pomoc
km224

Napisano: 04 mar 2015, 14:15

No to dlaczego Sąd zadecydował, że zwalnia Cię z obowiązku pełnienia opieki nad osobą ubezwłasnowolnioną? Z urzędu? Na Twój wniosek? Na czyjś wniosek?
Esia

Napisano: 04 mar 2015, 14:23

na moj wniosek i nie wyznaczyl nowego, zostało zabrane mi wynagrodzenie a dalej robie to co do tej pory
km224

Napisano: 04 mar 2015, 15:11

pytanie: po co to robisz w takim razie?
magda17

Napisano: 04 mar 2015, 15:18

mają jej odciąc prąd gaz , mieszkanie ma byc zadłużonei na koncu ma umrzec z głodu bo sad nie wyznaczył innego opiekuna. jak można pozostawić kogos bez srodków do zycia.
km224

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem