ROZPRAWA O LECZENIE ODWYKOWE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 04 mar 2015, 11:28

Witam. Mam problem,
Dostałam pismo z sądu o przeprowadzenie wywiadu w miejscu zamieszkania uczestnika X.X. w związku ze sprawą o jego leczenie odwykowe.

Byłam w środowisku i chyba z przyzwyczajeinia na wywiadzie wpisałam dane żony uczestnika i ona tez mi wywiad podpisała (z przyzwyczajenia bo X.X. jest osoba schorowaną, ma trudności z mową, ciężko się z nim dgadać) jednak uczestnik był obecny w trakcie wywiadu.
Myslicie, że muszę zrobić raz jeszcze wywiad z uczestnikiem czy może być wywiad z jego zoną i na końcu wywiadu napisac dlaczego wywiad przeprowadzony z zona???
Kaja112233

Napisano: 04 mar 2015, 12:06

ja zawsze robię wywiady z innymi niż uzależniony osobami - z tego względu,że co ci da taki wywiad z nim samym- co ci powie- że pije bo lubi ? Pozostali domownicy opisują swoje życie z alkoholikiem i to jest wiarygodny dowód w sprawie
abc

Napisano: 04 mar 2015, 14:20

Jednakowoż mam nadzieję, że nie wysyłacie tych wywiadów do sądu?
Esia

Napisano: 05 mar 2015, 15:39

ja właśnie pytam o wywiad do Sądu
kaja112233

Napisano: 05 mar 2015, 22:24

esi chodziło o to,że nie należy wysyłać formularza wywiadu, tylko npdst.wywiadu wyslać opinię dla sądu
abc

Napisano: 06 mar 2015, 11:02

chyba abc ma rację . we wniosku do sadu było za mało danych o rodzinie. dlatego sąd chce uzupełnić brakujące informacje.
zzzzzzzzzzzzz

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x