opinia do 500+ - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 18 sty 2016, 9:24

kto z was pisze taką opinie ... ja mam do dzisiaj .. a jutro konsultacje ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 9:26

my tez :) z tym ze konsultacje pojutrze
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 9:39

ciekawe jak my to pociągniemy bez zatrudniania dodatkowych osób..
ventus
Stażysta
Od: 04 paź 2015, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 10:16

póki co napisałam o kryterium, o przywróceniu 500 do dochodów uzyskanych, uszczegółowieniu art. 8 oraz o przyznawaniu świadczeń na kolejne dzieci niekoniecznie na okras zasiłkowy bo to podnosi koszty ..... co wy na to ?????
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 10:19

a liczyłaś może ilu ludzi trzeba zatrudnić?
jak tak to jak szacowałaś?
Bo siedzę i myślę... Liczę... Nie bardzo coś sensownego wychodzi... a nie chcę strzelać...
a-druga

Napisano: 18 sty 2016, 10:27

u mnie chyba nie ma szans na to .... dzisiaj kierownik wraca po zwolnieniu to coś się ustali :mrgreen: :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 10:37

Ja, ja, ja chcę napisać, tylko nic mi nie przychodzi. Ale jak przyjdzie to ja im odpiszę. Cały czas pieprzycie smuty o uzyskach utratach, kryteriach. Ja chcę mieć zasiłek bez dochodu na każde moje dziecko. Nie ważne w jakiej wysokości. W takiej niech będzie w jakiej wystarczy kasy. Nie chcę żeby mnie przeliczali, żebym przynosił 15 świadectw pracy i żeby rozpaskudzona znudzona biurwa, zatrudniona po rodzinie lub znajomości mi ubliżała i traktowała jak złodzieja tylko dlatego, że podjąłem pracę. Jak dają to każdemu, a nie wiecznie bezrobotnym. Na każde dziecko należy się świadczenie- nawet dla pracujących i zarabiających po 100 000 miesięcznie, bo ktoś ten burdel w końcu sponsoruje.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 18 sty 2016, 10:43

west pisze:Ja, ja, ja chcę napisać, tylko nic mi nie przychodzi. Ale jak przyjdzie to ja im odpiszę. Cały czas pieprzycie smuty o uzyskach utratach, kryteriach. Ja chcę mieć zasiłek bez dochodu na każde moje dziecko. Nie ważne w jakiej wysokości. W takiej niech będzie w jakiej wystarczy kasy. Nie chcę żeby mnie przeliczali, żebym przynosił 15 świadectw pracy i żeby rozpaskudzona znudzona biurwa, zatrudniona po rodzinie lub znajomości mi ubliżała i traktowała jak złodzieja tylko dlatego, że podjąłem pracę. Jak dają to każdemu, a nie wiecznie bezrobotnym. Na każde dziecko należy się świadczenie- nawet dla pracujących i zarabiających po 100 000 miesięcznie, bo ktoś ten burdel w końcu sponsoruje.

RACJA!!! popieram w 100%
Gość

Napisano: 18 sty 2016, 10:45

święte słowa!
wywalić ZR w obecnej formie, prosta ustawa, świadczenie dla każdego dziecka, po 200 zł jak nie wystarczy po 500, bez kryterium dochodowego, na wniosek - jak ktoś nie chce to nie weźmie
123456

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x