gumi pisze:ja po prostu będę puszczać wynagrodzenie w dwóch przelewach, jeden z konta podstawowego a drugi z konta na F.P. i tyle. to z podstawowego będę brała do RB-28S i z paragrafem a to z dodatkowego konta bez paragrafu. u mnie dogadałam się ze Skarbnikiem, że ja tworzę konto i pieniądze będą bezpośrednio szły na konto nowo utworzone OPS.
gumi -> Czyli wstępnie to będzie wyglądało tak, że trzeba robić jedną listę płac i rozbijać wynagrodzenie brutto 33% z jednego konta w tym wszystkie potrącenia pracownika i z niego puszczać przelew dla pracownika, ZUSu i US oraz 67% wynagrodzenia brutto z drugiego konta i z niego też wszystkie potrącenia pracownika przelewać? Jak trzeba będzie księgować te pozabudżetowe operacje czyli listę płac oraz przelewy żeby wszystko było okey? Pomocy..gumi pisze:ja po prostu będę puszczać wynagrodzenie w dwóch przelewach, jeden z konta podstawowego a drugi z konta na F.P. i tyle. to z podstawowego będę brała do RB-28S i z paragrafem a to z dodatkowego konta bez paragrafu. u mnie dogadałam się ze Skarbnikiem, że ja tworzę konto i pieniądze będą bezpośrednio szły na konto nowo utworzone OPS.