no ja bym na pewno nie poszedlwest pisze:Ale jak napisałem wcześniej nie jest to do końca legalne, ale myślę, że w każdych warunkach idzie się obronić z tego rozwiązania. Prawdziwa polska biurwa, uciekająca przed pracą, wszelaką odpowiedzialnością i chroniąca swój tyłek obsadzony przez rodzinę nie poszła by na to nigdy w życiu.
ale co nie jest do końca legalne????west pisze:Ale jak napisałem wcześniej nie jest to do końca legalne, ale myślę, że w każdych warunkach idzie się obronić z tego rozwiązania. Prawdziwa polska biurwa, uciekająca przed pracą, wszelaką odpowiedzialnością i chroniąca swój tyłek obsadzony przez rodzinę nie poszła by na to nigdy w życiu.
ale ja chcialem zebys napisal co nie jest do konca legalne to mi piszesz ze ci to lata- w sumie fajnie tylko co ??west pisze:A mi to lata. Robotę za te pieniądze bym już znalazł (chyba, ze nikt nie chciałby pracownika z budżetówki-ale to już nie jest tak i jestem dobrej myśli). Prawo jet dla obywateli, nie przeciwko nim. Zresztą kobieta miałaby szansę wniesienia odwołania.