p. Tomek z sygnity - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 08 sty 2016, 14:46

witaj w temacie legalna 01, tak się robi już od 23 grudnia po wgraniu złotówki za złotówkę, ale twierdzi pan Tomek, że zgłoszeń nie ma w tym temacie a wiem z kilku ośrodków że zgłoszenia poszły :)
kkk

Napisano: 08 sty 2016, 14:55

Teraz już dotarło zgłoszenie - poprawka będzie w wersji 2-1.6 która jest planowana za tydzień w piątek. Jednak z tego co widzimy ten wydruk działał tak od początku, w sytuacji kiedy była podłączona więcej niż jedna decyzja, wersja 2-1.5 niczego nie zmieniła w tym zakresie. Oczywiście przepraszam za tę usterkę na wydruku.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 08 sty 2016, 15:17

Od początku działało dobrze bo 100 przyłączeń zdążyłam zrobić i wychodziło dobrze, dopiero od 23 grudnia wychodzi zły wydruki...... i zgłoszone to było od razu
kkk

Napisano: 08 sty 2016, 15:26

Tak twierdzi programista który to pisał, ale oczywiście nie mam powodów żeby Wam nie wierzyć. Ważne że poprawka będzie. Jeszcze raz przepraszam za kłopot.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 14 sty 2016, 10:56

Panie TOmku, ostatnio logowałam sie na forum SYGNITY, była zakładka świadczenia rodzinne - FA, nawet do pana pisałam, pad odpowiadał, a teraz nie widze tego,nawet jak sprawdzam "Twoje posty" - nie ma nic????
"Bądź dobrej myśli
bo po co być złej"
Stanisław Lem
legalna 01
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 kwie 2015, 14:01
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 11:50

legalna 01 pisze:Panie TOmku, ostatnio logowałam sie na forum SYGNITY, była zakładka świadczenia rodzinne - FA, nawet do pana pisałam, pad odpowiadał, a teraz nie widze tego,nawet jak sprawdzam "Twoje posty" - nie ma nic????
A wejdź na ustawienia Użytkownika (swoje) i dodaj się do grupy OPS. Powinno pomóc.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 14 sty 2016, 14:16

SYGNITY pisze:
legalna 01 pisze:Panie TOmku, ostatnio logowałam sie na forum SYGNITY, była zakładka świadczenia rodzinne - FA, nawet do pana pisałam, pad odpowiadał, a teraz nie widze tego,nawet jak sprawdzam "Twoje posty" - nie ma nic????
A wejdź na ustawienia Użytkownika (swoje) i dodaj się do grupy OPS. Powinno pomóc.
pozdrawiam
Niestety nie mam czegos takiego, szukałam i nicccc.
"Bądź dobrej myśli
bo po co być złej"
Stanisław Lem
legalna 01
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 kwie 2015, 14:01
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 15:05

Panie Tomku ma problem przy wykonywaniu zbioru centralnego za IV kwartał wyskakuje mi błąd ze "dlugosc imienia osoby musi zawierac się w przedziale od 2 do 30 znakow" tak samo jest w nazwisku. A moje imie i nazwisko ła[pie się w tym przedziale. Gdzie w administracji mam coś zmienic????
^magda^

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x