Panie Tomku proszę problem z programem - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 29 kwie 2016, 12:50

Pani Tomku mam problem z zakończeniem decyzji wczoraj ją przekazałam do zatwierdzenia kierownikowi i ją zakończała ale ja ją u siebie cofnełam i pojawił się problem, był komunikat ,że nie można cofnąć bo poszło do zbioru centralnego, wznowiłam realizację przez przycisk na dole na liście decyzji, może źle zrobiłam.Dziś usunełam tą decyzję o zakończeniu z dokumentów przeznaczonych do usunięcia, było potwierdzane przez inna osobę. Teraz chce ponownie ta decyzję zakończyć bo MUSZĘ w tym miesiacu i nie chce mi jej zakończyć, przerzuca mi na inną osobę( decyzję) i nie chce w ogóle tego mi zakończyć na podświetlonej wybranej osobie. Wrzuca mi na kogoś innego. Proszę Pana niech Pan mi pomoże, jestem załamana jaki jest inny sposób zakończenia decyzji. Muszę żądać jeszcze zwrotu o nienależnie pobrane.Sprawa bardzo pilna. Mój informatyk nie może mi pomóc. :( Wspomnę ,że jak decyzja chyba się wznowiła i sprawdzam plan wypłat to system krzyczy mi ,że dane potrzebne do wykonania operacji używane są przez innego użytkownika.Bardzo proszę o poradę jak to zakończyć.
Pozdrawiam
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2016, 12:54

Nie bardzo mogę zrozumieć co tak naprawę się stało - proszę najlepiej zgłosić na serwis.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 03 maja 2016, 8:41

Zgłosiłam na serwis ale ie mam odpowiedzi. W skrócie jak zakończyć wydaną decyzję może w inny sposób niż tradycyjny jest taka możliwość. Serwis nie odpoowiada informatyk nie umie mi pomóc a ja muszę zakończyć bo kasa jest niesłusznie pobierana. Może Pan mi pomowie czy mogło mieć wpływ jeżeli po tych sytuacjach że nie mogłam cofnąć zatwierdzonej decyzji i jej ponownie zakańczyć usnięta została poprzez dokumenty przeznaczone do usunięcia tą decyzję o niby zakończeniu. Ale na lisście decyzji dalej figuruje ta przyznająca świadczenia ale nic z nią nie można zrobić,Może pan coś wuymysli termin mnie goni. Może można zakończyć jakoś przez administrację?
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x