PEFS problem.
PEFS problem.
Witam mam problem następujący. nie wiem czy traktować dodatki pracowników ośrodka jako formę wsparcia i tym samym zamieszczać ich w formularzu PEFS?
Re: PEFS problem.
Absulutnie nie, uwzględniasz tylko formy pomocy skierowane bezpośrednio na beneficjentów.
Oczywiście że tak, dodatki dla pracowników ośrodka to nic innego jak wsparcie dla INSTYTUCJI i tak należy je wykazać w PEFSie. Przy czym jest to wsparcie dla instytucji a nie dla pracowników instytucji.
Witam,
mam ostatnie sprawozdanie do oddania i ostatni PEFS - wszystkich uczestników którzy wzięli udział w Projekcie. Podczas szczegółowego sprawdzania znikają mi np dane, lub są poprzestawiane...co należy zrobić?mam bardzo dużo beneficjentów Projektu a czasu mało...
Proszę o odpowiedź.
pozdrawiam
mam ostatnie sprawozdanie do oddania i ostatni PEFS - wszystkich uczestników którzy wzięli udział w Projekcie. Podczas szczegółowego sprawdzania znikają mi np dane, lub są poprzestawiane...co należy zrobić?mam bardzo dużo beneficjentów Projektu a czasu mało...
Proszę o odpowiedź.
pozdrawiam
klikasz prawym na dolna zakladke \"PEFS-dane beneficjentow\", dajesz \"odkryj\" i \"dane uczestnikow\", wklejasz dane o ile masz je skad wkleic i ukrywasz odkryty arkusz
Oprócz PEFS problem. - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
SAC
skład rodziny w amazisie
Nie można utworzyć zbioru centralnego w Sygnity
Listy wypłat zus-sygnity
POMOST
Sygnity - zmiany w decyzji
Sygnity zły wydruk zaświadczeń
dot.przyznania zas. okresowego
do sygnity? decyzja zmieniajaca -problem z zatwierdzeniem
nowa wysokość składek
TT POMOC...
problem z cofnięciem zatwierdzenia wniosku