NEMEZIS

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~xyz

NEMEZIS

Post autor: ~xyz »

Mam taki problem: w tamtym okresie zasiłkowym osobą ubiegającą było dziecko pełnoletnie; w skład rodziny była również wprowadzona matka ale przez omyłkę jako współmałżonek; teraz chce matkę zrobić jako osobę ubiegającą się o fa na te również dziecko co mam zrobić; ponieważ pojawia się informacja, że \"Świadczenie z funduszu alimentacyjnego nie zostało przyznane, gdyż osoba uprawniona jest pełnoletnia i posiada własne dziecko (art.10. ust.2 pkt 2 Ustawy)\' HELP

~xyz

Re: NEMEZIS

Post autor: ~xyz »

POMOCy
~x

Post autor: ~x »

musisz przesłać bazę do INFO-R na [email protected] i podać nazwisko wnioskodawcy u którego mają Ci poprawić skład rodziny, robią to od ręki do 15 min :-)
~z

Post autor: ~z »

Od ręki ale głupoty gadasz ja czekałem dwa dni
~Ania

Post autor: ~Ania »

mi przysłali po niecałej godzinie, tyle że po wysłaniu bazy zadzwoniłam sobie sprawdzić, czy doszła :-), dziwie ci się Z że dwa dni czekałeś i nie zadzwoniłeś się zainteresować bazą :-)
ODPOWIEDZ