PEŁNOMOCNISTWO PROCESOWE - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 lis 2015, 12:44

pisałam w zakladce SR
moze jednak to tu ktos mi pomoże

witam jestem na FA 3 mniesiace

dzis dostałam pisma ( kilka ) od komornika do którego wysłane byływ nioski o przyłaczenie do egzekucji
komornik chce abym uzupełnbic w/w wniosek o
PEŁNOMOCNISTWO PROCESOWE do reprezentowania uczestnika postepowania egzekucyjnego w rozumieniu art. 86-91 kpc

pod rygorem zwrotu wniosków

nie rozumiem co to jest za pełnomocnistwo ? skad ? dla kogo ? itp

ma ktoś treść takiego pełnomocnictwa
Monika1986

Napisano: 24 lis 2015, 13:03

Sama musisz napisać - ja sama napisałam,a radca prawny sprawdził, zaparafował i burmistrz miasta podpisał
Klaudzia

Napisano: 24 lis 2015, 13:38

O MATKO SAMA ?
ja pracuej tu 3 mies i ledwo sie we wszystko wdrążam nikt mi nic nie przekazał musze uczyc sie sama
prosze jak ktoś ma wzór takiego pełnomocnictwa niech sie podzieli jezeli nie chce tu na forum to moze na maila ?>???
Monika1986

Napisano: 24 lis 2015, 13:54

W co Ty się wpakowałaś Dziecinko,że przyszłaś robić FA :lol:

PEŁNOMOCNICTWO DO REPREZENTOWANIA W POSTĘPOWANIU EGZEKUCYJNYM

na podstawie art. 86, 87 § 2 i 88 kpc (Dz.U z 2014 r. poz. 101 z późn. zm.) w związku z art. 27 ust. 3 i ust. 3a ustawy z dnia 07 września 2007 r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz.U. z 2015 r poz.859 z późn. zm)

Udzielam pełnomocnictwa ........, pracownikowi.....w ....... do reprezentowania Prezydenta/Burmistrza/Wójta Miasta.......w postępowaniu egzekucyjnym prowadzonym przed komornikiem Sądowym w sprawach przeciwko dłużnikom alimentacyjnym o należności z tytułu świadczeń wypłaconych z FA wraz z odsetkami z wniosku Prezydenta/Burmistrza/Wójta o przyłączenie się do postępowania egzekucyjnego lub wszczęcie postępowania egzekucyjnego, którego celem jest zaspokojenie roszczeń osoby uprawnionej z tytułu alimentów.
Pełnomocnictwo ważne jest do odwołania, nie dłużej niż do ustania stosunku pracy Pani/Pana..........
Klaudzia

Napisano: 25 lis 2015, 9:37

nie przyszłam sama tylko mi narzucono
dziewczyna poszła na macierzynski a mnie wsadzono do FA
dla mnie to totalne nieporozumienie
naprawde ucze sie wszytskiego i jeszcze w najgorszym momencie jakim sa własnie te wnioski o wszczecie i przyłaczenie
dla kogos kto nie robił fa jest to kosmos

dziekuje kolezance za pomoc
Monika1986

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x