PIĘTNOWANIE

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: PIĘTNOWANIE

Post autor: dzibar »

Pytanie jeszcze przez kogo?
Polacy nie gesi..........to, że ktoś coś sugeruje to jeszcze nie fakt ( przynajmniej dla mnie)
Dzidka
~antyagrest

Post autor: ~antyagrest »

gęgęgegęęeęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
~do dzibar

Post autor: ~do dzibar »

dzibar - nie wiesz kto robi zadymę pod Krzyżem i wykrzykuje chwała Kaczyńskiemu precz z Komorowskim ? Kto co miesiąc chodzi tam z pochodniami? Nie wiesz? To po co czytasz te wszystkie gazety, portale, oglądasz TV? Po co zabierasz głos w sprawach o których n ic nie wiesz?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

złapałes za rekę tego co woła? wiesz kto to? ja nie jestem naiwnym dzieckiem, który krzyczy bo tłum krzyczy.
Zabieram głos ripostujac Twoje pytania pytaniami na ktore Ty mi odpowiadasz pytaniem, a nie przedstawieniem faktów
Dzidka
~do dzibar

Post autor: ~do dzibar »

FAKTY MASZ NA FILMACH TV I NA ZDJĘCIACH W GAZETACH. MAŁO CI TEGO CHAMSTWA POD KRZYŻEM?DALEJ BRONISZ \"OBROŃCÓW KRZYŻA\"? CHORE TO
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

chora to jest zawziętość z jaką szkaluje się ludzi za to, ze konsekwentnie dążą do poznania prawdy i nie daja zapomnieć i przejść do porządku dziennego w obliczu nieszczęścia tylko wspierają siebie.
Jedni po trupach dazą do celu bez względu na okolicznosci dostosowujac formę do okolicznosci inni staraja się aby treść wypełniła pustkę i przyniosła zmiany, ktore powinny nastapić w obliczu takich nieszczęsc jakie miały miejsce.
Czy to takie dziwne? Moim zdaniem wlasnie to jest normalne, że nieszczęscia się zdarają ale nie poto aby spływały po nas jak woda po kaczce, ale po to aby w przyszłości do takich sytuacji nie dochodziło i abyśmy byli madrzejsi o te doświadczenia.
Jednym slowem aby poczynione były takie zmiany, które nie dopuszczą do powtórki tragedii
Dzidka
~do dzibar2

Post autor: ~do dzibar2 »

Masz rację PIS po trupach, do upadłego dąży do władzy bez szacunku dla innych, Ty też ! Dokladnie jest tak jak napisałaś: ążysz po trupach do celu bez względu na okoliczności dostosowując formę do okoliczności starasz się aby treść wypełniła pustkę w Tobie i wokół Ciebie. Takie jest moje zdanie, przy tym masz zero obiektywizmu, bo gdyby ktoś tak naubliżał i nawyzywał Kaczyńskiego, jak Ci spod krzyża pomiatają Komorowskim to co bys tu wypisywała?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

nie widzę żadnych trupów na mojej drodze życia i nie mam zamiaru komentować każdego chorego wpisu obrońców PO, których szanuję, ale nie popieram bo uważam, ze maja krew na rekach. Nie muszę byc obiektywna bo nie komentuję za kogos tylko mówie wyłącznie we własnym imieniu
Dzidka
~Julka

Post autor: ~Julka »

No właśnie dzibar, każdy mówi we własnym imieniu i KAŻDY ma do tego prawo nie tylko ty. Jeśli wszyscy z PO maja krew na rękach to Ty się w tej krwi pławisz. Jak mogłaś \"pomagać\" klientom - zwolennikom PO z takim nastawieniem do ludzi???
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Julka jak masz problem to sama go rozwiąż, ja polemizować z Tobą nie mam zamiaru, a tym bardziej rozwijać tematu
Dzidka
ODPOWIEDZ