PIĘTNOWANIE
Re: PIĘTNOWANIE
Tylko nie PiS!!!! Młodzi nie chcą ich, tych nekropolityków!!!! Wszyscy tylko nie oni
((

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
tu nie ma mowy o agitacji, tu jest mowa o prawdzie, która w oczy niektórych tak kole, ze ślepną z nienawiści.
A po emocjach widocznych gołym okiem widać jak wielka jest zła wola.
No coż Polacy nie gesi ( jak juz wcześniej wspominałam).......
A po emocjach widocznych gołym okiem widać jak wielka jest zła wola.
No coż Polacy nie gesi ( jak juz wcześniej wspominałam).......
Dzidka
niestety dzibar to Ty oślepłaś z nienawiści, a jak zawsze wmawiasz innym
Dzidka to jest Twoja prawda. Kochasz PIS, to Twoja sprawa, ja nie i to też moja. Ja nie kwiestionuję Twojego uwielbienia dla nich, Ty daruj sobie uwagi na mój do nich stosunek. Wiele razy piszesz \" polacy nie gęsi...\" piszesz też o tolerancji, rozmowie i dyskusji. Dlaczego więc sama zachowujesz się inaczej? Tobie wolno wszystko, Twoje poglądy są dobre a innych to już nie? Piszesz też o szacunku, szanuj więc zdanie innych.
Ludzie czego wy oczekujecie - dajcie już jej spokój, niech sobie wklejki robi i tyle!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-t ... omosc.html
wmawianie mi negatywnych uczuć na siłę chyba ma dowartościować kogoś, bo ja nie po to się modlę aby zatruwać życie sobie i innym takimi uczuciami. Socjal masz prawo do swojej opinii i nie mam zamiaru z nią polemizować. Obłuda sama wychodzi na jaw prędzej czy później jak prawda. Ja nie kwestionuje poglądów innych - jak widać raczej wklejam niż się wypowiadam, a to ze jestem w tym bardzo konsekwentna to juz inna sprawa - po prostu korzystam ze swoich praw - jak widać skutecznie - czy to Cię boli ?
wmawianie mi negatywnych uczuć na siłę chyba ma dowartościować kogoś, bo ja nie po to się modlę aby zatruwać życie sobie i innym takimi uczuciami. Socjal masz prawo do swojej opinii i nie mam zamiaru z nią polemizować. Obłuda sama wychodzi na jaw prędzej czy później jak prawda. Ja nie kwestionuje poglądów innych - jak widać raczej wklejam niż się wypowiadam, a to ze jestem w tym bardzo konsekwentna to juz inna sprawa - po prostu korzystam ze swoich praw - jak widać skutecznie - czy to Cię boli ?
Dzidka
warto było kiedyś głosować na PIS, ale dzibar mi tak obrzydziła, że ich też mam w ...
Oprócz PIĘTNOWANIE - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy Mucha chlapnęła o czym \"bzyczy\" PO?
no, to mi się podoba!
Opinie z netu
\"wyginiecie jak dinozaury\"
to chyba nie jest wydarzenie z Polski
Do Dzibar - prośba o druki na ustalenie osobnego gospodarstwa domowego
Jest nam bardzo ciężko ale żyjemy
Jak finansowano opozycję?
następny guru ma w poważaniu ludzi
dla tych co rozumieją... i innych
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy