PIĘTNOWANIE
Re: PIĘTNOWANIE
A od kiedy to nasi klienci są wyborcami PO? Chyba tylko ci nieświadomi, jesli już!
Ale wszystkich nieświadomych agitatorzy uświadomią. jak nie dadzą się uświadomić to zostaną wrogami ludu - wstrętnymi wyborcami peło.
Betonowy, jesteś nie na czasie. Twoja formacja też agituje przeciw peło.
Świadomych wyborców peło ubywa wprost proporcjonalnie do rosnących cen. Im drożej tym u większej liczby ludzi budzi się zdrowy rozsądek. Czuję się tak, jak w 1989 roku. Zowu komuś przyjdzie wyprowadzić sztandar
)))))))))))))))

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/odrealni ... omosc.html
proszę jak wg standardów PO rozwiązuje się problemy: nie ma problemu to Jarosław Kaczyński robi problem zwracając uwagę na sklep i drożejące w nim towary, a fakt, że dla niektórych nawet Biedronka jest już za droga to już odrębny temat ( tak jak pisałam syty głodnego nie zrozumie, a posłowie nie powinni dostać podwyżek)
proszę jak wg standardów PO rozwiązuje się problemy: nie ma problemu to Jarosław Kaczyński robi problem zwracając uwagę na sklep i drożejące w nim towary, a fakt, że dla niektórych nawet Biedronka jest już za droga to już odrębny temat ( tak jak pisałam syty głodnego nie zrozumie, a posłowie nie powinni dostać podwyżek)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-roz ... omosc.html
w Biedronce wczoraj kupowałam cukier po 4,65 więc nie wiem czy aż tak duża różnica jest w cenie.
Prawda jest, ze ceny podskoczyły i chleb z 3,5 z dnia na dzień kosztuje 4 zł. To bardzo duża podwyżka ( dla mnie 15 zł na samym chlebie miesięcznie) nie mówiąc o reszcie
w Biedronce wczoraj kupowałam cukier po 4,65 więc nie wiem czy aż tak duża różnica jest w cenie.
Prawda jest, ze ceny podskoczyły i chleb z 3,5 z dnia na dzień kosztuje 4 zł. To bardzo duża podwyżka ( dla mnie 15 zł na samym chlebie miesięcznie) nie mówiąc o reszcie
Dzidka
Oprócz PIĘTNOWANIE - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy Mucha chlapnęła o czym \"bzyczy\" PO?
no, to mi się podoba!
Opinie z netu
\"wyginiecie jak dinozaury\"
to chyba nie jest wydarzenie z Polski
Do Dzibar - prośba o druki na ustalenie osobnego gospodarstwa domowego
Jest nam bardzo ciężko ale żyjemy
Jak finansowano opozycję?
następny guru ma w poważaniu ludzi
dla tych co rozumieją... i innych
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy