PIĘTNOWANIE

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~ale

Re: PIĘTNOWANIE

Post autor: ~ale »

Te wytrychy nie otwierają, ale zamykają usta tym którzy pytają o konkrety.
dzibar obrażasz tych którym grozisz prokuraturą, sądami i tych, którym nie jesteś w stanie napisać dlaczego wniosłabyś sprawę o nękanie !
~olek

Post autor: ~olek »

Dzibar nie daj się sprowokować. Wytrzymaj tych dur.ni, którzy aż przebierają nogami i robią w pory z podniecenia, żeby zniechęcić cię do tego co robisz. Jeśli tak bardzo im przeszkadza twoja aktywność to niech tego nie czytają. Gdyby tak było to by nie czytali i byłoby im to całkowicie obojętne. Oni dlatego tak mocno cie atakują, bo strasznie uwiera ich, że ktoś daje szansę innym na poznanie zupełnie innego punktu widzenia niż ten oficjalny. Wściekają się, że ktoś w jednym miejscu pokazuje absurdy, które nie zebrane w jednym miejscu nie są tak łatwe do rozpoznania.
~do olka

Post autor: ~do olka »

aleś się dał sprowokować, nie wytrzymałeś tych .... aż przebierasz nogami i robisz w pory, żeby zniechęcić tych, ktorzy pytaja dzibar o podstawy jej wypowiedzi, nie czytaj innego punktu widzenia niż dzibar, bo czujesz sie atakowany, nie wściekaj sie że ktoś odsłania absurdy dzibaryzmów
~kasia

Post autor: ~kasia »

Ja tu nigdzie nie widzę żeby ktoś \"odsłaniał absurdy dzibaryzmów\". Widzę natomiast nieustanne, niewybredne ataki personalne na dzibar. Ataki, któr odwołują się do jej życia prywatnego.
Przedstaiwajcie swój punkt widzenia zamiast atakowania dzibar. A jesli nie chcesz komentować informacji wklejanych przez dzibar to milcz.
~no i...

Post autor: ~no i... »

a ja widze brak odpowiedzi dzibar na próby polemiki np. dlaczego na miejscu Dubanieckiego oddałaby sprawę o nękanie,
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezyden ... omosc.html

to przesadza o poziomie, tutaj już nic dodać nie mozna na temat demokracji w Polsce
Dzidka
~ola

Post autor: ~ola »

Zaczyna mi się ten Komorowski podobać, Chciałabym widzieć minę Kaczyńskiego, kiedy po wygranych wyborach znowu jest tylko zykłym prezesem.

~ola

Post autor: ~ola »

Mnie ten Komorowski zaczyna podobać się bo zaczyna pokazywać prawdziwe oblicze człowieka, który nie dorósł do demokracji. Zresztą wystarczy popatrzeć tylko jakimi ludźmi otoczył się i wszystko jasne.
Poza tym to z tej haniebnej wypowiedzi prześwituje nadzieja. Komorowski już wie, że PO przegra wybory.
~abc

Post autor: ~abc »

Ktos na kolejnym poście podszywa sie pod czyjeś imie. Zapewne jedynie słuszny i prawy - ot metody - takie jak mentalność
~alien2

Post autor: ~alien2 »

O który nick/imię chodzi?
ODPOWIEDZ