PIĘTNOWANIE
Re: PIĘTNOWANIE
Te wytrychy nie otwierają, ale zamykają usta tym którzy pytają o konkrety.
dzibar obrażasz tych którym grozisz prokuraturą, sądami i tych, którym nie jesteś w stanie napisać dlaczego wniosłabyś sprawę o nękanie !
dzibar obrażasz tych którym grozisz prokuraturą, sądami i tych, którym nie jesteś w stanie napisać dlaczego wniosłabyś sprawę o nękanie !
Dzibar nie daj się sprowokować. Wytrzymaj tych dur.ni, którzy aż przebierają nogami i robią w pory z podniecenia, żeby zniechęcić cię do tego co robisz. Jeśli tak bardzo im przeszkadza twoja aktywność to niech tego nie czytają. Gdyby tak było to by nie czytali i byłoby im to całkowicie obojętne. Oni dlatego tak mocno cie atakują, bo strasznie uwiera ich, że ktoś daje szansę innym na poznanie zupełnie innego punktu widzenia niż ten oficjalny. Wściekają się, że ktoś w jednym miejscu pokazuje absurdy, które nie zebrane w jednym miejscu nie są tak łatwe do rozpoznania.
aleś się dał sprowokować, nie wytrzymałeś tych .... aż przebierasz nogami i robisz w pory, żeby zniechęcić tych, ktorzy pytaja dzibar o podstawy jej wypowiedzi, nie czytaj innego punktu widzenia niż dzibar, bo czujesz sie atakowany, nie wściekaj sie że ktoś odsłania absurdy dzibaryzmów
Ja tu nigdzie nie widzę żeby ktoś \"odsłaniał absurdy dzibaryzmów\". Widzę natomiast nieustanne, niewybredne ataki personalne na dzibar. Ataki, któr odwołują się do jej życia prywatnego.
Przedstaiwajcie swój punkt widzenia zamiast atakowania dzibar. A jesli nie chcesz komentować informacji wklejanych przez dzibar to milcz.
Przedstaiwajcie swój punkt widzenia zamiast atakowania dzibar. A jesli nie chcesz komentować informacji wklejanych przez dzibar to milcz.
a ja widze brak odpowiedzi dzibar na próby polemiki np. dlaczego na miejscu Dubanieckiego oddałaby sprawę o nękanie,
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezyden ... omosc.html
to przesadza o poziomie, tutaj już nic dodać nie mozna na temat demokracji w Polsce
to przesadza o poziomie, tutaj już nic dodać nie mozna na temat demokracji w Polsce
Dzidka
Zaczyna mi się ten Komorowski podobać, Chciałabym widzieć minę Kaczyńskiego, kiedy po wygranych wyborach znowu jest tylko zykłym prezesem.
Mnie ten Komorowski zaczyna podobać się bo zaczyna pokazywać prawdziwe oblicze człowieka, który nie dorósł do demokracji. Zresztą wystarczy popatrzeć tylko jakimi ludźmi otoczył się i wszystko jasne.
Poza tym to z tej haniebnej wypowiedzi prześwituje nadzieja. Komorowski już wie, że PO przegra wybory.
Poza tym to z tej haniebnej wypowiedzi prześwituje nadzieja. Komorowski już wie, że PO przegra wybory.
Ktos na kolejnym poście podszywa sie pod czyjeś imie. Zapewne jedynie słuszny i prawy - ot metody - takie jak mentalność
Oprócz PIĘTNOWANIE - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy Mucha chlapnęła o czym \"bzyczy\" PO?
no, to mi się podoba!
Opinie z netu
\"wyginiecie jak dinozaury\"
to chyba nie jest wydarzenie z Polski
Do Dzibar - prośba o druki na ustalenie osobnego gospodarstwa domowego
Jest nam bardzo ciężko ale żyjemy
Jak finansowano opozycję?
następny guru ma w poważaniu ludzi
dla tych co rozumieją... i innych
Janko Muzykant inaczej
on zdecyduje... śmiech na sali. Też mi figura
od razu się człowiekowi chce żyć
Pomóżcie wygrac z chorobą
tu nie ma koniecznosci zachowania równości płci?
potrzebuje pomocy