pilne - do wykonania - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 13 gru 2008, 0:40

Przypominam, że w czasie weekendu nie myślimy o pracy, odpoczywamy aktywnie i nabieramy sił, tak by w poniedziałek wrócić do pracy w pełni zregenerwani, z entuzjazmem i radością ... ach jakże to miły dzień ten poniedziałek ... kochajmy się!
~Dyrektor

Napisano: 13 gru 2008, 20:58

kochaj się odpoczywaj i relaksuj za 7 patoli na miesiąc, za ciebie my ciężko pracujemy od poniedziałku do piątku za 1.500
~robol

Napisano: 13 gru 2008, 22:09

Brawo !!!!!!!!
Też nie mogłabym doczekać się kolejnego tygodnia pracy, otrzymując 7 tys. zł wynagrodzenia i w dodatku pracując tylko jedną ręką podpisując wszystko przygotowane przez pracownika, który ma 1.500 zł wynagrodzenia.
Te Dyrektor idą święta podziel się trochę z biednym pracownikiem !
~xx

Napisano: 13 gru 2008, 22:54

Brawo !!!!!!!! Brawo !!!!!!!!
~robot

Napisano: 14 gru 2008, 0:59

a prosiłem - w weekend nie myśleć o pracy!
~Dyrektor

Napisano: 14 gru 2008, 17:21

nikt nie myśli na weekendzie o pracy ty Dyrektorze o niej przypominasz ( typowa przemoc w białych rękawiczkach) bo ja konkretnie odreagowuję i korzystam z dostępu do internetu, który mi zablokowano w moim komputerze w pracy ponieważ na moim stanowisku służbowym starszego pracownika socjalnego uznano, że internet jest niepotrzebny ( mam to na piśmie ) wg decydentów
~dzibar

Napisano: 14 gru 2008, 20:24

no, zawsze ma rację ... dziękujmy że czuwa ciągle nad nami, maluczkimi, bo co byśmy biedni bez Niego zrobili ??? I pamiętajmy, że jutro taaaki miły dzień!
~Dyrektor ...

Napisano: 23 gru 2008, 17:17

i co wykonano? bo zaraz Święta ...
~ja

Napisano: 04 sty 2009, 0:22

wykonano, melduję wykonanie zadania, rośnie mi brzuszek, przyrost naturalny nadrabiam, hihihaha
~;)))

Napisano: 08 sty 2009, 20:31

Czy w nowym roku mniej bedziesz sie zajmował plotkami a więcej pracą nad poprawą pracy swoich podwładnych
~kolka

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x