PILNE Wzór decyzji uchylającej zasiłek stały z powodu podjęcia pracy!!! - Wzory pism

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 02 sty 2013, 14:31

Ja też poproszę wzór takiej decyzji z góry dziękuję
~katia

Napisano: 02 sty 2013, 14:33

Ja też poproszę wzór takiej decyzji z góry dziękuję [email protected]
~katia

Napisano: 04 sty 2013, 19:12

ja tez poproszę [email protected] z góry dziękuje

~W

Napisano: 07 sty 2013, 12:07

czy mógłby ktoś wrzucić na forum tą decyzję bardzo proszę
~lalka

Napisano: 22 lut 2013, 17:11

?????????????????????????/
~agata

Napisano: 06 mar 2013, 13:37

Uzasadnienie
Zgodnie z art.37 ust.1 pkt.1 ustawy z dnia 12 marca 2004r. o pomocy społecznej zasiłek stały przysługuje pełnoletniej osobie samotnie gospodarującej, niezdolnej do pracy z powodu wieku lub całkowicie niezdolnej do pracy, jeżeli jej dochód jest niższy od kryterium dochodowego osoby samotnie gospodarującej.
W dniu .................. roku wpłynęła informacja do naszego Ośrodka informacja, iż Pan/i ..................... od dnia .................. roku podjął/ęła zatrudnienie.
Na podstawie w/w oświadczenia wydano decyzję o wstrzymaniu wypłaty świadczenia od dnia ....................... r.
W związku z tym, iż od dnia ................... roku podjął/ęła Pan/Pani zatrudnienie i osiągnął/ęła Pan/Pani dochód przekraczający kryterium dochodowe dla osoby samotnie gospodarującej, wstrzymuje się wcześniej przyznany zasiłek stały.
Wobec powyższego uchyla się od ................ roku w całości decyzję przyznającą zasiłek stały i orzeka jak w sentencji.
Z uwagi na szczególnie ważny interes strony nadano decyzji rygor natychmiastowej wykonalności.

( tak samo z osobą w rodzinie)

~Anna

Napisano: 06 mar 2013, 13:39

2 razy wdarł mi się wyraz informacja :)
~Anna

Napisano: 10 mar 2014, 14:13

a jak w POMOSCIE wprowadzic taka decyzje, zmiana w calosci ?
~ola2

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x