Pismo Minister Rafalskiej do Wójtów, Prezydentów, Burmistrzó
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Re: Pismo Minister Rafalskiej do Wójtów, Prezydentów, Burmis
U mnie tak jest, czy to dodatki pieniężne dla pracowników którzy nic nie mają z naszymi świadczeniami wspólnego, czy wyposażenie a nawet oczywiście sprzęt.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A kontrola nie wie o co chodzi, albo udaje że nie wie co chodzi? Skąd ja to znam
U nas w tym roku laptop zakupiony dla kogoś_bardzo_ważnego położono przy stanowisku wyposażonym w normalny komputer, po czym przekonano kontrolującą, że ten laptop jest używany przez tego samego pracownika który używa stacjonarnego komputera kiedy "jest więcej osób" - znaczy jedna osoba robi symultanicznie na dwóch systemach dwa wnioski - i wyjaśnienia zostały przyjęte. XD

Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: 500+
- Kontakt:
Czyli kontrolę nie będzie obchodzić, że pracownicy obsługujący 500+ mają podstawę wynagrodzenia w wysokości 2200 zł.brutto mimo, że OPS wypłaca ponad 1 700 000 zł. miesięcznie
- Diana
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kto pisze wyjaśnienia, że wydał "tak haniebnie mało decyzji"?
Dostaliście maila?
Jak kulturalnie odpisać, że mam zapierdziel po pachy i naprawdę brak było czasu do tej pory.
Jestem kompletnie sama do wszystkiego. Sama przyjęłam ludzi, sprawozdania, potem wklepałam uzyski, sprawozdania, niezgłoszone w czas uzyski, uchylenia, sprawozdania, zwroty NP, sprawozdania, i tak qqrrwwaa w kółko.
A pisma z ministerstwa o "należytym wynagradzaniu" były jakoś zupełnie pomijane. Tylko teraz ochrzan i wyjaśnienia skrobać, zamiast pisać te Decyzje. Nie zapominać o sprawozdaniu
Dostaliście maila?
Jak kulturalnie odpisać, że mam zapierdziel po pachy i naprawdę brak było czasu do tej pory.
Jestem kompletnie sama do wszystkiego. Sama przyjęłam ludzi, sprawozdania, potem wklepałam uzyski, sprawozdania, niezgłoszone w czas uzyski, uchylenia, sprawozdania, zwroty NP, sprawozdania, i tak qqrrwwaa w kółko.
A pisma z ministerstwa o "należytym wynagradzaniu" były jakoś zupełnie pomijane. Tylko teraz ochrzan i wyjaśnienia skrobać, zamiast pisać te Decyzje. Nie zapominać o sprawozdaniu

Oprócz Pismo Minister Rafalskiej do Wójtów, Prezydentów, Burmistrzó - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Alimenty w 2016 na dziecko którego nie ma w składzie rodziny
Panie Tomku Empatia i MF pomocy
Od kiedy brać pod uwagę alimenty
Empatia - Ministerstwo Finansów
czy separacje traktujecie jako rozwód
czy mozna zmienic date rejestracji???
podatek należny od dochodu z emaptii
dzieci w pogotowiu opiekuńczym
uchylenie od października we wrzesniu? Można
czy Tom..dzielicie 500 jak pierwsze dziecko kończy 18 lat...
Ma ktoś może wzór wezwania do uzupełnienia wniosku i wyznac
dochód z tytyłu dodatkowego wynagrodzenia tj.13-tki
(!!) Wycofanie publikacji formularza Liczba wniosków i decyz
Dzierżawa gospodarstwa rolnego
Dochód z tytułu odszkodowania
wniosek na drugie dziecko a brak ojca w skłądzie rodziny