pismo przewodnie do ZK
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pismo przewodnie do ZK
dłużnik przebywa w zakladzie karnym i tam musze mu wysłać pismo o wszczęciu i zakończeniu postępowania oraz decyzję o zwrocie. Czy ktoś życzliwy mógłby mi podrzucic wzór takiego pisma? byłabym wdzięczna;))
ania
Re: pismo przewodnie do ZK
z tego co wiem, to na szkoleniu mówili, że takiej decyzji nie można wysyłać do ZK
ja napisałam, że taki i taki ośrodek prosi o dostarczenie panu X zawiadomienia, decyzji itd. jednocześnie zwracałam się z prośbą o odesłanie na nasz adres zwrotnego potwierdzenia odbioru, pozdrawiam
Ja podawałam adres ZK ale zawsze niżej dopisywałam imię i nazwisko dłużnika i wtedy było bez pisma przewodniego. Na zwrotce mam podpis samego dłużnika więc musieli go wezwać i sam podpisał
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wzór decyzji z fa egzekucja skuteczna
Bardzo proszę o wzór decyzji z funduszu alimetacyjnego, poieważ w zaświadczeniu komornika egzekucja okazała się skuteczna.
Wysyłamy do dłuznika na adres zakładu tam w zaleznie od zakładu odbieraja osobiście lub osoba upowazniona i przekazuje osadzonym,
Oprócz pismo przewodnie do ZK - Wzory pism przeczytaj również:
czy ma ktoś wzór decyzji o NP?????????
nienależne - umorzenie
wzór postanowienia o umorzeniu/ należności dłużnik umarł
odmowa z powodu skuteczności egzekucji...
decyzja wstrzymująca!:)
decyzja Fa
karta ewidencyjna
pomoc dla rolników z tytułu powodzi
ogromna prośba
do biegłych w koordynacji
upomnienie do FA
dziecko urodziło się za granicą, kobitka przychodzi składać o becikowe, polski akt urodzenia, i co dalej?
Wzór decyzji odmownej do FA
wynagrodzenie
służba przygotowawcz-egzamin
decyzja - przyznanie schronienia