plan pomocy dziecku
plan pomocy dziecku
Mam prośbę do Agi gdybyś mogła podzielić się planem pomocy dziecku to będę wdzięczny
mój e-meil: tomek [email protected]

Re: plan pomocy dziecku
ja też mam prośbę do kogokolwiek kto posiada taki plan pomocy dziecku, czy moglibyście i do mnie przesłać, proszę!! [email protected]
oczywiście to jest indywidualna sprawa, ale powiedzcie ile tak mniej więcej czasu poświęcacie na stworzenie planu pomocy dla dziecka i czy samo dziecko też w tym uczestniczy?
Ja też bardzo proszę agę o przesłanie mi takiego planu i z góry serdeczne dzięki! [email protected]
@ja
Pierwsze moje plany tworzyłam tak ok po 2-3 mies znajomości z rodziną. zbierałam informacje ze wszystkich środowisk w których przebywa dziecko czyli szkoła, rodzina biologiczna i rodzina zastępcza.Samo dziecko w moich przypadkach nie uczestniczy w tworzeniu planu chyba że jest to nastolatek i ma łeb na karku:) w przypadku nastolatków np. z problemem narkotykowym unikam dyskusji na temat planu z samym dzieckiem bo nie sadze żeby to miało jakiś sens...
Pierwsze moje plany tworzyłam tak ok po 2-3 mies znajomości z rodziną. zbierałam informacje ze wszystkich środowisk w których przebywa dziecko czyli szkoła, rodzina biologiczna i rodzina zastępcza.Samo dziecko w moich przypadkach nie uczestniczy w tworzeniu planu chyba że jest to nastolatek i ma łeb na karku:) w przypadku nastolatków np. z problemem narkotykowym unikam dyskusji na temat planu z samym dzieckiem bo nie sadze żeby to miało jakiś sens...
@tomek
niestety moja poczta nie chce ci wysłać planu:/
na mail który podałeś [email protected]ły czas dostaje \"zwrotkę\"że nie ma takiego użytkownika
niestety moja poczta nie chce ci wysłać planu:/
na mail który podałeś [email protected]ły czas dostaje \"zwrotkę\"że nie ma takiego użytkownika
aga ja też bardzo Cię proszę o przesłanie Twojego planu.. będę bardzo wdzięczny i już Ci serdecznie dziękuję
czekam z niecierpliwością
[email protected]

Aga- czy rowniez moge liczyc na pomoc w postaci planu? mój adres to: [email protected]
Oprócz plan pomocy dziecku - Stare tematy przeczytaj również:
porozumienia między powiatami
dof. do turnusu
wysokosc dof. do turnusu
biologiczne jak zaczząć
z niezawodowej na zawodową rodzinę
przeciętne wynagrodzenie turnusy
JAK PRZYZNAĆ ŚWIADCZENIE PO UKOŃCZENIU ORZECZENIA, JAKĄ KWOTĘ
odmówili pomocy dla rodziny zastępczej
rodzice biologiczni sposób postępowania
zmiana DPS
Czy mogę liczyć na jakąś pomoc?
JAK PROMOWAĆ RODZICIELSTWo ZASTĘPCZE - proszę o wpisy jak to jest u Was w PCPR-ch
od kiedy na kontynuowanie
obniżenie dofinansowania
Wyprawka na usamodzielnienie z PCPR
kto wyrównywał świadczenia rodzinom zastępczym?