plan pomocy dziecku
Re: plan pomocy dziecku
czy rowniez moge liczyc na pomoc w postaci planu? [email protected]
ja nie korzystam z tych kart także nie pomogę w tej kwestii, swoją prace wykazuje jedynie w sprawozdaniach miesięcznych. Notatek nie robię z każdej wizyty, jedynie z takich gdzie były jakieś problemy lub prośby.
~amelia czy twój mail jest na pewno prawidłowy? nie powinno być na końcu .com ??
~ren31 ja również wolałabym nie robić tych planów, uważam że one sprawdzają się w placówkach gdzie wychowawcy mają kontrole nad wypełnianiem zadań założonych w planie. Ja już widzę, że część RZ plan włożyła miedzy inne dokumenty głęboko w szafie
no ale jak trzeba to trzeba...aha zapomniałabym, my mam obecnie 84 rodziny
~amelia czy twój mail jest na pewno prawidłowy? nie powinno być na końcu .com ??
~ren31 ja również wolałabym nie robić tych planów, uważam że one sprawdzają się w placówkach gdzie wychowawcy mają kontrole nad wypełnianiem zadań założonych w planie. Ja już widzę, że część RZ plan włożyła miedzy inne dokumenty głęboko w szafie

Aga czy ja mogę również prosić o przesłanie planu, bo powiem szczerze zabiera mi on \"sen z powiek\" - [email protected] - Pozdrawiam!
do Agi , a co z końcową oceną rodziny zastepczej, pisanej do sądu- macie już może druki orazjaka jest wasza interpretacja art,128 ustawy o predyspozycjach czy to tez nalezy do obowiazku koordynatorow?,
Cześć.Ja mam 21 rodzin. moje uwagi na temat pracy z rodz.zas. najlepsz współpraca jest z rodzinami zawodowymi, wymiana informacji, świadomośc problemów.Najgorzej rodziny spokrewnione (oczywiście nie wszystkie), brak świadomości problemu, zamiatanie problemów pod dywan , niechec wspólpracy.Z czasem jest coraz lepiej ale babcie jako rodzina zastepcza to moim zdaniem drobna pomyłaka. Jak często odwiedzacie rodziny?
w granicach możliwości, jeśli nie są objęte opieką koordynatora co pół roku.....
femi jeżeli chodzi ci o ten art
Art. 128. Organizator rodzinnej pieczy zastępczej ocenia:
1) sytuację dziecka umieszczonego w rodzinie zastępczej oraz w rodzinnym domu dziecka;
2) rodzinę zastępczą oraz prowadzącego rodzinny dom dziecka.
to owszem mamy druki i już od lutego robimy oceny i dzieci i rodzin. w druku znajdują się między innymi np: ocena wywiązywania się zadań związanych z pełnieniem funkcji rodziny zastępczej czyli powiedzmy : dostęp do świadczeń zdrowotnych itp
Art. 128. Organizator rodzinnej pieczy zastępczej ocenia:
1) sytuację dziecka umieszczonego w rodzinie zastępczej oraz w rodzinnym domu dziecka;
2) rodzinę zastępczą oraz prowadzącego rodzinny dom dziecka.
to owszem mamy druki i już od lutego robimy oceny i dzieci i rodzin. w druku znajdują się między innymi np: ocena wywiązywania się zadań związanych z pełnieniem funkcji rodziny zastępczej czyli powiedzmy : dostęp do świadczeń zdrowotnych itp
Oprócz plan pomocy dziecku - Stare tematy przeczytaj również:
porozumienia między powiatami
dof. do turnusu
wysokosc dof. do turnusu
biologiczne jak zaczząć
z niezawodowej na zawodową rodzinę
przeciętne wynagrodzenie turnusy
JAK PRZYZNAĆ ŚWIADCZENIE PO UKOŃCZENIU ORZECZENIA, JAKĄ KWOTĘ
odmówili pomocy dla rodziny zastępczej
rodzice biologiczni sposób postępowania
zmiana DPS
Czy mogę liczyć na jakąś pomoc?
JAK PROMOWAĆ RODZICIELSTWo ZASTĘPCZE - proszę o wpisy jak to jest u Was w PCPR-ch
od kiedy na kontynuowanie
obniżenie dofinansowania
Wyprawka na usamodzielnienie z PCPR
kto wyrównywał świadczenia rodzinom zastępczym?