PLAN POMOCY DZIECKU - piecza zastepcza
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: PLAN POMOCY DZIECKU - piecza zastepcza
Wybacz, ale gotowego nie prześlę, z uwagi na to, że nie ja go tworzyłam i nie mam prawa upubliczniać czyjejś pracy autorskiej. Wszystko jest zawarte w formie tabel. Jednak nie są to jakieś sztywne rubryki a jedna duża, np zasoby własne dziecka i tam wpisuje wszystko z tym tematem związane.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam,
Czy są tu jeszcze aktywni koordynatorzy:)??
Czy są tu jeszcze aktywni koordynatorzy:)??
Nie ma, więc nie ma z kim skonsultować się.
Witam,
jak postępujecie w sytuacji gdy rodzice biologiczni nie korzystają z pomocy OPS, do którego Ośrodka zwracacie sie o zatwierdzenie Planu Pomocy?
co w sytuacji gdy rodzice są pozbawieni władzy rodzicielskiej, od lat nie utrzymują kontaktów z dzieckiem i nie starają sie o jego powrót? Nie widzę zasadności współpracy...
jak postępujecie w sytuacji gdy rodzice biologiczni nie korzystają z pomocy OPS, do którego Ośrodka zwracacie sie o zatwierdzenie Planu Pomocy?
co w sytuacji gdy rodzice są pozbawieni władzy rodzicielskiej, od lat nie utrzymują kontaktów z dzieckiem i nie starają sie o jego powrót? Nie widzę zasadności współpracy...
Oprócz PLAN POMOCY DZIECKU - piecza zastepcza - Stare tematy przeczytaj również:
prosicie OPSy o pomoc
rodzinne domy dziecka
pomocy !!!
placówka rodzinna niepubliczna
Rodzina zastępsza poszukuje dzieci
decyzja uchylająca odnośnie odpłatności za pobyt dziecka w pieczy zastępczej
usamodzielnienie-dziecko niezdolne do sam. egzystencji
Ruszył kolejny proces nowelizacji ustawy o wspieraniu rodziny i pieczy zastępczej
Metryczka
szukamy rodziny zastępczej specjalistycznej
jakie świadczenie
pomoc na zagospodarowanie
wyrównania dla rz
PFRON na 2012
porozumienie w pieczy zastępczej
egzamin na członka zespołu orzekającego o niepełnosprawności