PŁATNIK - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 04 gru 2013, 11:18

jest już nowa wersja płatnika, są dwa etapy pierwszy listopad /grudzień 2013 a II etap później, który ma umożliwić przygotowanie informacji rocznej mam pytanie czy orientujecie się kiedy będzie II etap czy przed 28 II 2014 bo do tego czasu trzeba wystawić informacje roczne??
~anna

Napisano: 04 gru 2013, 11:22

czy już można zainstalować nową wersję płątnika? zastanawiam się jak mi to pójdzie, bo nie mam informatyka w firmie, a sama jestem niezbyt biegla w tej dzidzinie.

czy ktoś już instalował nową wersję??
~rt

Napisano: 04 gru 2013, 11:38

ja jeszcze nie instalowałam na razie sie też obawiam ale czy ktos instalował i pobierał ze strony ZUS czy ze strony Płatnika czy z płytki z ZUSU?
~anna

Napisano: 11 gru 2013, 15:27

czy kots już instalował?
~mk

Napisano: 11 gru 2013, 16:27

już mam zainstalowany. sama instalacja nie jest trudna. należy postępować zgodnie z poleceniami w instalatorze.

pobranie programu ze strony zus lub innej trwa b. długo, więc jak masz możliwość pobrania płytki instalacyjnej z oddziału zus to warto :)

nowa wersja płatnika nie jest dopracowana. w moim przypadku trzeba było trochę cierpliwości przy wysyłce dokumentów. ale się udało :))

słyszałam, że drugi etap wdrażania płatnika ma być na początku stycznia 2014r.
~mimi

Napisano: 11 gru 2013, 17:35

\"nowa wersja płatnika nie jest dopracowana. w moim przypadku trzeba było trochę cierpliwości przy wysyłce dokumentów. ale się udało :))\"

co to za problemy?
~mk

Napisano: 11 gru 2013, 17:47

https://pue.zus.pl/platnik

czy nalezy kliknąć w zółte okienko\"pobierz program płatnik\" ??
~mm

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x