ploteczki MOPS wrocek
Re: ploteczki MOPS wrocek
Doświadczenie w tym sensie że mam takich głupków w biurze. Liżą tyłek gł. młode i ambitne pragnące szybkiego awansu.
morale w narodzie pod.upada niestety...
(hahaha, musiałem kropką rozdzielić, bo automat cenzuryy forumowej potraktował to jako brzydkie słowo)
(hahaha, musiałem kropką rozdzielić, bo automat cenzuryy forumowej potraktował to jako brzydkie słowo)
Taaa te automaty są rozbrajające. Dbanie o kulturę Buhahhahaa.
Czym byłby polski język bez zgrabnej kur wy?
Trzeba by było milczeć:P
Trzeba by było milczeć:P
No to czwórka ma ciepło:( jak zostaje ktoś zakompleksiony kierownikem to niestety dobrze nie będzie. Ani to mądre ani to piękne:( ale mezulo załatwił stanowisko:(:)
Moim skromnym zdaniem dyr. Tego nie zrobi ! Po pierwsze ! Osba która pełni obecnie ta funkcje sprawdziła się w 100 % po drugie kolezka który był zastępca podpadl dyr. wiec raczej niech nie liczy na ciepła posadke!!! A poza tym jak oddeleguje tam pracownika to zgłoszą się inne ośrodki! A poza tym ta prace może robić prac socj który ma przylegly teren!!!
Hmmm trudne decyzje przed dyrektorem, znajmosc a sprawiedliwość społeczna, co wybrać kogo psluchac. Rozsądek mówi! Nie rób tego a uszy słyszą zrobisz to dla mnie!!!! Hmmm co wbrac!!!
Nasłać tam inspekcję pracy i kontrolę z MPiPS!
Banda kolesi i krętaczy.
Banda kolesi i krętaczy.
Współczuje Ztps 4 znam ta osobke i nie mam o niej dobrej opini!!!! Moje kondolencje!!!!!
Oprócz ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK przeczytaj również:
do c
Dziś zacznę Wam dokładać do pieca
SZOK
dowcip
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II
powidział koalicjantowi, gdzie jego miejsce
sposób po-psl na budowanie elektoratu
to takie przypieczętowanie poziomu \"bulu i nadzieji\"
sprawiedliwośc pełzająca?
oszustwo na każdym kroku