po nowemu - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 10 wrz 2015, 10:09

mam wydanych kilka decyzji po staremu. wobec dłużników prowadze zatem postępowanie na starych zasadach aż do wystawienia TW?
omgomg

Napisano: 18 wrz 2015, 9:23

a z czego to wynika?
wika2

Napisano: 18 wrz 2015, 12:34

a co zrobi komornik kóry nie ma jeszcze decyzji bo nie jest ostateczna z kasa od dłuznika, jak nie ma decyzji i tych innych pism, bedzie chciał dac wierzycielce bo komornik ma jakis przepis ponoc ile moze najdłuzej trzymac u siebie kase, a jak taka wierzycielka weżmie to ma nienaleznie pobrane swiadczenia z FA, bo ona juz decyzje ma. Masakra

A co to jest w ogóle informacja o rozpoczeciu realizacji decyzji, skoro pisze do komornika wniosek o przyłączenie, załaczam decyzje i harmonogram wypłat świadczenia, to po co ta jakas informacja i czego ma ona dotyczyć niby, co mam tam napisac ze zgodnie z decyzja i harmonogramem rozpoczynam realizacje i niby od kiedy ja rozpoczynam tą realizacje, od daty od kiedy przyznane świadczenie, od daty kiedy decyzja ostateczna, od daty kiedy pierwsza wyplata? Czy napisaś ze rozpoczynam realizacje i pozałaczac te decyzje i harmonogram i tyle nic więcej czyli po prostu kolejny papierek nic nie wnoszacy w sprawie?
JA3

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x