podstawa prawna 2018/2019 dylemat

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Sofia
Stażysta
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

podstawa prawna 2018/2019 dylemat

Post autor: Sofia »

Mam pytanko odnośnie podstawy prawnej, a mianowicie, czy do decyzji przyznających wszędzie dajecie taką podstawę prawną, czy różni się ona w zależności od trybu postępowania, tzn. że jak np. utraciliście dochód z tyt. prowadzenia działalności gospodarczej to dajecie konkretny artykuł, jak uzysk z rodzicielskiego to też konkretny artykuł. Czy po prostu macie jedną podstawę do wszystkich przyznających? w odmownych zawsze rozpisywałam szczegółowo artykuły, tworze podstawy na nowy okres i się zastanawiam :) proszę powiedzcie jak robicie :) :)
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Re: podstawa prawna 2018/2019 dylemat

Post autor: Korowiow »

Sofia pisze:Mam pytanko odnośnie podstawy prawnej, a mianowicie, czy do decyzji przyznających wszędzie dajecie taką podstawę prawną, czy różni się ona w zależności od trybu postępowania, tzn. że jak np. utraciliście dochód z tyt. prowadzenia działalności gospodarczej to dajecie konkretny artykuł, jak uzysk z rodzicielskiego to też konkretny artykuł. Czy po prostu macie jedną podstawę do wszystkich przyznających? w odmownych zawsze rozpisywałam szczegółowo artykuły, tworze podstawy na nowy okres i się zastanawiam :) proszę powiedzcie jak robicie :) :)
Jak Ci się nudzi to pisz ;)
ODPOWIEDZ