PODWYŻSZYĆ DODATEK !!!

Wybrane tematy:
Kierownik chce mi zabrać dodatek wykształcenie pracownika socjalnego zarobki Dodatek dla asystenta Specjalista pracy socjalnej a dodatek
~Hanusia

podwyżka,walka o naszedobre imię

Post autor: ~Hanusia »

Pracuje w zawodzie już prawie 35 lat i jak do tej pory nie słyszałam aby ktokolwiek szanował pracownika socjalnego.Nasze pensje są głodowe a szacunku żadnego i to właśnie boli.Panowie w sejmie hulają a pracowników socjalnych gdzieś maja!
~nie@

Re: PODWYŻSZYĆ DODATEK !!!

Post autor: ~nie@ »

Jak Kuba Bogu,tak i Bóg Kubie. Zacznijcie szanować ludzi (swoich podopiecznych),nie wszyscy są \"menelami\".Połowa z Was nigdy nie powinna pracować z ludźmi.Nie narzekajcie darmozjady że macie za mało,ludziom każecie przeżyć za 100 PLN.Spróbuj jeden z drugim darmozjadzie za taki zasiłek choć 2 tygodnie się utrzymać! Wtedy się dowiecie jak wygląda Wasza pomoc i czemu nikt Was nie szanuje!
~henio

Post autor: ~henio »

Szanowny Panie nie@ jak mniemam kliencie OPS. Kto ci powiedział że OPS ma obowiązek utrzymywać klientów???? Pomoc finansowa ma wesprzec w trudnej sytuacji, w której znalazł się klient a nie wypłacać \"pensje\" co miesiąc latami bezrobotnych z wyboru...
~beti

Post autor: ~beti »

zgadzam się z ~heniem !!!po co iść do pracy , jak zasiłek to już czasami \"wypłata\" i wcale nie niższa od pensji wielu z nas, z tą różnicą ,że klient sobie leży do góry..... ,a my musimy codziennie wstać i pracować ,a do tego jeszcze słuchać obelg typu pana ~nie@!!!!!!
~MARTA

Re:proszę o pomoc

Post autor: ~MARTA »

Serdecznie zwracam się do ludzi dobrego serca o pomoc nazywam się Marta mam 22lata jestem mężatko i mam 2 letnie dziecka obecnie z mężem nie pracujemy od kilku miesięcy nasze życie nabrało ciemnych barw mąż nie może znaleźć pracy całe lato pracował na budowie pomagają nam rodzice jak tylko mogą,ale to jest mało samych opłat mamy prawie 500zł potrzebne mi są pampersy dla dziecka, kaszki i ubranka środków czystości.Zwracamy się z bardzo mocną, gorącą i serdeczną prośbą do Państwa, z apelem o Pomoc o jaką kol wiek pomoc finansową, żywnościową materialną. Wszystko jest nam tak bardzo, bardzo potrzebne.

[email protected]
~angel

Post autor: ~angel »

podwyzszyc dodatek do 500zl!!!jestem za jak najbardziej
~!

Post autor: ~! »

jasne! drugą pensję wam za nic nie robienie!
~AGA

Post autor: ~AGA »

Zabrać dodatek !!! Wolałabym mieć GO w podstawie.
Ktoś chciał dobrze, a zrobił pracowniką socjalnym tzw. \"niedźwiedzią przysługę\".
~!

Post autor: ~! »

50% pracy w terenie jest świetne! może w końcu zaczniecie chodzić faktycznie na wywiady.
ODPOWIEDZ