politeka i plan kont do PO KL

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~karo

Re: politeka i plan kont do PO KL

Post autor: ~karo »

Ja też bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. Bardzo bardzo prosze, bo ksiegowa nie chce nam zrobić:( a jestem tylko od merytoryki [email protected]
~anB

Post autor: ~anB »

Bardzo proszę o przesłanie mi polityki rachunkowości i planu kont dla projektów PO KL annau2poczta.fm.
~goga

Post autor: ~goga »

Ja też proszę [email protected]
~fun

Post autor: ~fun »

Ja również bym prosiła o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. [email protected]
~Ola

Post autor: ~Ola »

ja również proszę o wszystko [email protected]
~dorota

Post autor: ~dorota »

Jeśli ktoś jest tak miły to bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL.- jeśli to możliwe to na już - ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[email protected] lub [email protected]
~AnnaF

Post autor: ~AnnaF »

Ratunku! uprzejmie proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
~kk

Post autor: ~kk »

ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
~lida

kontrakt

Post autor: ~lida »

bardzo proszę o przesłanie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected]
~Magda

Post autor: ~Magda »

ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected] dla Ośrodka Pomocy Społecznej
ODPOWIEDZ