politeka i plan kont do PO KL
Re: politeka i plan kont do PO KL
Ja też bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. Bardzo bardzo prosze, bo ksiegowa nie chce nam zrobić:( a jestem tylko od merytoryki [email protected]
Bardzo proszę o przesłanie mi polityki rachunkowości i planu kont dla projektów PO KL annau2poczta.fm.
Ja również bym prosiła o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL. [email protected]
Jeśli ktoś jest tak miły to bardzo proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL.- jeśli to możliwe to na już - ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[email protected] lub [email protected]
[email protected] lub [email protected]
Ratunku! uprzejmie proszę o politykę rachunkowośći, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected]
kontrakt
bardzo proszę o przesłanie wzoru wypełnionego kontraktu socjalnego na adres [email protected]
ja również uprzejmie proszę o politykę rachunkowości, plan kont i instrukcję obiegu dokumentów do POKL na adres [email protected] dla Ośrodka Pomocy Społecznej
Oprócz politeka i plan kont do PO KL - Wzory pism przeczytaj również:
pismo do archiwum
wzór decyzji do Fa
Wnioskodawca zmarł przed wydaniem decyzji
dec. ZA skarga
rodzina wielodzietna
potrzebna pilna pomoc
wywiad alimentacyjny
155 czy 163 kpa
Wzór decyzji do projektu
jakie dajecie oświadczenia???
ukończywszy studia