ukończywszy studia
ukończywszy studia
prosze o szybką odpowiedz czy ukończywszy studia pedagogiki w zakresie pedagogika pracy socjalnej mogę pracować jako pracownik socjalny?
czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ukończywszy studia
oczywiscie ze masz prawo do wykonywania tego zawodu, zapewne w programie nauczania mialas metodyke pracy socjalnej itp i na dyplomie ukonczenia studiow masz zaliczenie z pracy socjalnej a wlasnie o to w tym chodzi, zreszta pisze to w ustawie wiec jak najbardziej masz kwalifikacje (przynajmniej moim zdaniem a ostatnio wlasnie sie tym inetresowalam), a skad jestes jesli mozna wiedziec
jestem z lubelskiego jak coś CI to mówi może słyszałaś ostatnio była afera bodajrze w Chełmie z tymi studiami Już byłam załamana , że jeszcze raz musze iść na studia DZIĘKI CI BARDZO A TY MOŻE JESTEŚ PRACOWNIKIEM SOCJALNYM? A TY Z KĄD JETEŚ?
Oczywiście, że po takich studiach masz prawo do wykonywania tego zawodu. Już niech sobie ludzie nie stwarzają takich problemów, bo to się zaczyna robić chore... Do wszystkiego trzeba mieć milion pięćset dyplomów, zaświadczeń itp. itd.
dziękuje bardzo jestem już spokojna jak da Bóg TO ZA ROK KOŃCZE TE STUDIA
a ja tez mam takie studia jak ty pedagogika pracy socjalnej. I musze isc sie doksztalcic
(

jaką uzyskałaś odpowiedź jestem w takiej samej sytuacji. pozdrawiam
[email protected]
[email protected]
Oprócz ukończywszy studia - Wzory pism przeczytaj również:
dec. ZA skarga
rodzina wielodzietna
potrzebna pilna pomoc
wywiad alimentacyjny
155 czy 163 kpa
politeka i plan kont do PO KL