ukończywszy studia

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~kaska załamana

ukończywszy studia

Post autor: ~kaska załamana »

prosze o szybką odpowiedz czy ukończywszy studia pedagogiki w zakresie pedagogika pracy socjalnej mogę pracować jako pracownik socjalny?
czekam na odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaska i Aska
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: ukończywszy studia

Post autor: Kaska i Aska »

oczywiscie ze masz prawo do wykonywania tego zawodu, zapewne w programie nauczania mialas metodyke pracy socjalnej itp i na dyplomie ukonczenia studiow masz zaliczenie z pracy socjalnej a wlasnie o to w tym chodzi, zreszta pisze to w ustawie wiec jak najbardziej masz kwalifikacje (przynajmniej moim zdaniem a ostatnio wlasnie sie tym inetresowalam), a skad jestes jesli mozna wiedziec
~kaska załamana

jestem z lubelskiego jak coś CI to mówi może słyszałaś ostatnio była afera bodajrze w Chełmie z tymi studiami Już byłam załamana , że jeszcze raz musze iść na studia DZIĘKI CI BARDZO A TY MOŻE JESTEŚ PRACOWNIKIEM SOCJALNYM? A TY Z KĄD JETEŚ?
~Anna

Post autor: ~Anna »

Kasiu a konkretniej to skad bo ja z Chełma
~kaska załamana

JA jestem z POTOKA WIELKIEGO
~....

Post autor: ~.... »

Oczywiście, że po takich studiach masz prawo do wykonywania tego zawodu. Już niech sobie ludzie nie stwarzają takich problemów, bo to się zaczyna robić chore... Do wszystkiego trzeba mieć milion pięćset dyplomów, zaświadczeń itp. itd.
~kaśka

Post autor: ~kaśka »

dziękuje bardzo jestem już spokojna jak da Bóg TO ZA ROK KOŃCZE TE STUDIA
~ja

Post autor: ~ja »

a ja tez mam takie studia jak ty pedagogika pracy socjalnej. I musze isc sie doksztalcic :((
~beata

Post autor: ~beata »

jaką uzyskałaś odpowiedź jestem w takiej samej sytuacji. pozdrawiam
[email protected]
~beata

Post autor: ~beata »

dlaczego musisz się dokształcać pozdrawiam
[email protected]
ODPOWIEDZ