Witam moje imię to Mirek .Od roku poszukuje pracy lecz bez skutku . postanowiłem więc napisać na serwisy w sprawie pomocy finansowej . Mam 26 lat moje połaty miesięczne i wyżywienie wynosi 750/800 zł M-c .Nie proszę o aż tyle dla mnie liczy się każdy grosz nawet głupie 5zł to jest dla mnie dużo . Wiem że na internecie jest pełno oszustów ale jest i wiele ludzi którzy potrzebują pomocy tak jak ja .
Podaje swój numer tel email i nr konta bankowego nie proszę o dużo dla mnie każda złotówka się liczy . Dziękuję i BÓG ZAPŁAĆ
NR. TEL 790-641-701
E-MAIL [email protected]
NR. KONTA 22106000760000312000193999
Pomocy!!!
Re: Pomocy!!!
Jesteś na tyle mobilny że potrafisz zamieścić takie ogłoszenie to myślę że bez problemu znajdziesz pracę, a nie tylko naiwniaków którzy ci zrobią przelew. Weź się do pracy wiosna to dobry czas poszukiwań.
Drogi Mirku, jesteś w pięknym wieku, by uczciwie wykorzystać swoją energię do pracy.
zaraz Bog zapłać i numer konta, ludzie to nie jset portal dla zebraków!!!!
Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
§ 2. Kto żebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszukańczy,
podlega karze aresztu albo ograniczenia wolności
Drogi Mirku czy chcesz skorzystac z powyzszego lepiej szybciutko napisz ze juz masz srodki i nic nie chcesz
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
§ 2. Kto żebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszukańczy,
podlega karze aresztu albo ograniczenia wolności
Drogi Mirku czy chcesz skorzystac z powyzszego lepiej szybciutko napisz ze juz masz srodki i nic nie chcesz

\"Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym.....\"
witam
ja np.nie mam środków do życia i jestem nie zdolny do pracy fizycznej od pół roku ,nie mam ubezpieczenia,własciwie nie mam nic ,po za długami których w tym życiu nie spłacę od dwóch tygodni nic nie jadłem to jeszcze dostanę grzywnę 1500zł ? lub naganę Własciwie co jeszcze może być gorszego?
Co prawda jeszcze nie żebrałem tego także nie potrafie
Na pomoc z opieki także nie mam co liczyc nie mam dokumentów .A po za tym żebranie to już chyba ostatecznośc ja np nie potrafię się przełamac wolę umrzec
witam
ja np.nie mam środków do życia i jestem nie zdolny do pracy fizycznej od pół roku ,nie mam ubezpieczenia,własciwie nie mam nic ,po za długami których w tym życiu nie spłacę od dwóch tygodni nic nie jadłem to jeszcze dostanę grzywnę 1500zł ? lub naganę Własciwie co jeszcze może być gorszego?
Co prawda jeszcze nie żebrałem tego także nie potrafie
Na pomoc z opieki także nie mam co liczyc nie mam dokumentów .A po za tym żebranie to już chyba ostatecznośc ja np nie potrafię się przełamac wolę umrzec
Oprócz Pomocy!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
kapitalne pytanie i niezła zabawa
jakoś nigdy nie wierzyłem temu rządowi
SZOK
Gdzie moge zlozyc skarge na Opieke Spoleczna a doklanie\"OPIEKUNKE\"
Ha,ha, ha, ha ha ...........
nawet nie musicie komentować
to przecież elektorat platformy, to co się dziwić
wozek inwalidzki
jak się ustawić cześć I
proszę o pomoc
Szczególnie polecam fragment Żelichowskiego