POMOCY - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 03 sie 2016, 14:07

Wprowadziłam do systemu rodzinę matka, konkubent, 3 dzieci z tego dwoje z byłym mężem i jedno z konkubentem. Według mojego myślenia dla matki i dzieci przyznanie a dla konkubenta odmowa. Tak też próbowałam zrobić w systemie w zakładce wnioski do obsłużenia wybrałam zakładkę decyzje i zrobiłam przyznanie dla matki i dzieci i odmowa dla konkubenta. Zatwierdziłam. Przyznało mi dla wszystkich , dla konkubenta także :-/ . Nie zamówiłam jeszcze kart, ale status sprawy mam rozpatrzona. Próbuję na wszelkie możliwe sposoby to poprawić ale bezskutecznie. Nie jest możliwym również połączenie się z pomocą techniczną SI KDR. Czy ktoś może miał podobny problem i podpowie jak z tego wybrnąć? Z góry dziękuję.
PatiS
Praktykant
Od: 03 sie 2016, 9:02
Zajmuję się:

Napisano: 03 sie 2016, 14:50

przez edytowanie wniosku -spróbuj
Gość

Napisano: 04 sie 2016, 9:23

Sęk w tym, że nie da się nic z tym zrobić. Jak wchodzę na obsługę wniosku, to nie mogę zmienić przyznania na odmowę, bo przyciski zapisz i zatwierdź są nieaktywne. Nie mogę też zmienić statusu sprawy z rozpatrzonej na wznów obsługę.
PatiS
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2016, 10:00

Mam ten sam problem i też nie wiem co z tym zrobić :(
KDRgops02!

Napisano: 04 sie 2016, 10:05

Najgorsze jest to , że nie można w ogóle dodzwonić się do tego centrum serwisowego. Od wczoraj wiszę na telefonie i cały czas zajęte...
PatiS
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2016, 10:45

spróbuj najechać na ten wniosek i zrobić obsłuż, a nie szczegóły.. nie wiem czy coś pomoże, ale warto spróbować :D
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2016, 11:06

Tak zrobić również próbowałam, nic nie działa. Po prostu porażka. Nie wiem czy zostawić to tak jak jest i zamówić tylko 4 karty? i zrobić ręcznie decyzję odmowną dla konkubenta? Ale będę miała bałagan w systemie i potem problem ze sprawozdaniem... Szkoda gadać...
PatiS
Praktykant
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x