POMOCY BŁAGAM:)

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
~lenka

POMOCY BŁAGAM:)

Post autor: ~lenka »

Słuchajcie ja gapa jedna nie przedluzylam 4 klientka zaliczki na wrzesien co teraz zrobic????czy z data wrzesniowa cos mozna jeszcze zrobic??? prosze pomozcie:(:(:(
~lenka

Re: POMOCY BŁAGAM:)

Post autor: ~lenka »

dodam jeszcze ze wypłaciłam im we wrzesniu ta zaliczke tylko nie dalam decyzji a mam miejsce zeby zrobic to z data wrzesniowa czy moge???
~Yosemita Sam

Post autor: ~Yosemita Sam »

peawnie że możesz, ba nawet to już zrobiłaś tylko ta niedobra poczta zapomniała dostarczyć. Ba nawet zakładam, że masz to już dawno w kopertach, tylko nie w tej szufladzie co myślałaś. Zakładam nawet, że to sie zawieruszyło na biurku pani kierownik, pewnie w tym zamieszaniu gdzieś się jej to podziało. Ty decyzje juz dawno zrobiłaś, a już na pewno z datą wrześniową. Nie wiem w czym masz problem.
~mała

Post autor: ~mała »

pewnie tak własnie było... a czy możesz Yosemito Samie zerknąć na mój post pt. dwa pytania?
~Kama

Post autor: ~Kama »

WY urzędnicy wszytko możecie.
ODPOWIEDZ