pomocy Herka i wszystkie mądre głowy - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 11 sty 2019, 10:56

Wprowadziłam wniosek dla rodziny z dorosłymi dziećmi i przez pomyłkę w zakładce decyzje, gdzie jest rozpatrywany, przy rodzicach zostało "nie rozpatrzony" a ja to zatwierdziłam. Powinnam im przyznać. Ale narobiłam bałaganu.
Ola.G.
Praktykant
Od: 23 paź 2018, 14:54
Zajmuję się: FA/Pomoc materialna/KDR/ŚR

Napisano: 11 sty 2019, 11:22

mam to samo i nie wiem co zrobić...
napisz jak na coś wpadniesz plisssss
karrina
Referent
Od: 13 kwie 2017, 10:54
Zajmuję się: ŚW,ŚR

Napisano: 11 sty 2019, 11:24

witaj towarzyszko niedoli , jak się dowiem dam znać
Ola.G.
Praktykant

Napisano: 11 sty 2019, 11:57

Ola.G. pisze:witaj towarzyszko niedoli , jak się dowiem dam znać

poczytajcie ten wątek powinien wam cos może pomóc https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=57&t=207270084
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 11 sty 2019, 12:08

Dziękuję bardzo, ale niestety ja najpierw zrobiłam dla dorosłych dzieci nie rozpatruj i niestety przez pomyłkę rodzicom też i zatwierdziłam to . Mam wniosek w którym nie przyznałam nikomu karty , wszyscy zostali bez rozpatrzenia.
Ola.G.
Praktykant

Napisano: 11 sty 2019, 12:22

Ola.G. pisze:Dziękuję bardzo, ale niestety ja najpierw zrobiłam dla dorosłych dzieci nie rozpatruj i niestety przez pomyłkę rodzicom też i zatwierdziłam to . Mam wniosek w którym nie przyznałam nikomu karty , wszyscy zostali bez rozpatrzenia.
z tego co wyczytałam, to jeśli status sprawy jest: rozpatrzona (u mnie tak jest) to już nic nie da się z tym zrobić tylko wprowadzić ponownie wniosek :(
karrina
Referent

Napisano: 11 sty 2019, 14:10

No dobrze - trzeba ponownie wprowadzić wniosek... Ale jak? Ja pomyłkowo przyznałam kartę żonie a mężowi już nie. Karta jest już w produkcji.
i co teraz - kto jest wnioskodawcą: mąż czy żona?
Wprowadzam jako nową rodzinę? Ponownie wpisuję wszystkie osoby? nie umiem sobie z tym poradzić
szer
Praktykant
Od: 04 sty 2019, 13:46
Zajmuję się: praca socjalna, DM DE, KDR

Napisano: 11 sty 2019, 14:49

a jak kiedyś przeoczyłam jedno dziecko i dopiero gdy odbierali karty to pytają czy dla Filipka nie ma . Podpowiedziano mi , że mogę zrobić uzupełnienie rodziny i wpisuję matkę jako wnioskodawcę i dziecko tam dalej gdzie wnioskujesz o karty.
Ola.G.
Praktykant

Napisano: 11 sty 2019, 14:52

szer pisze:No dobrze - trzeba ponownie wprowadzić wniosek... Ale jak? Ja pomyłkowo przyznałam kartę żonie a mężowi już nie. Karta jest już w produkcji.
i co teraz - kto jest wnioskodawcą: mąż czy żona?
Wprowadzam jako nową rodzinę? Ponownie wpisuję wszystkie osoby? nie umiem sobie z tym poradzić

Tak było od początku, jesteście szczególna kastą wy wprowadzający KDR, kto jak kto, ale wy my oni od samego początku nie mogą się mylić, przy tych możliwościach i zarobkach nie ma tu miejsca nie było i chyba nie będzie na żadną pomyłkę :lol: jeszcze tego nie wiecie? to jedźcie na szkolenie, tam się dowiedziałem jak bardzo Pan szkoleniowiec nam współczuje i pod iloma paragrafami jesteśmy u.... ziemieni :lol:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 14 sty 2019, 10:38

Ola.G. pisze:Dziękuję bardzo, ale niestety ja najpierw zrobiłam dla dorosłych dzieci nie rozpatruj i niestety przez pomyłkę rodzicom też i zatwierdziłam to . Mam wniosek w którym nie przyznałam nikomu karty , wszyscy zostali bez rozpatrzenia.
Czy coś wymyśliłaś???? :(
karrina
Referent

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x