pomocy renta rodzinna

~Ela

Re: pomocy renta rodzinna

Post autor: ~Ela »

ja również :)) 95/7428471. pozdrawiam
~mada

Post autor: ~mada »

Dochód to jest netto, przychód jest brutto.
W wolnej chwili prześlę Wam to pismo. Napisane jest w nim m.in. Art. 80 ust. 3 ustawy zawiera katalog zamknięty świadczeń stanowiących dochód dziecka. Intencją ustawodawcy było bowiem zawężenie definicji dochodu dziecka w stosunku do definicji zawartej w ustawie o pomocy społecznej. Dodatki do renty rodzinnej nie zostały wymienione w art. 80 ust. 3 ustawy, zatem nie stanowią dochodu dziecka
~mada

Post autor: ~mada »

A.R. możesz jeszcze raz napisać nr faxu
~monika

Post autor: ~monika »

bardzo proszę o interpretację na maila [email protected] z góry dziękuję
~Nasia

Post autor: ~Nasia »

ja również prosiłabym o przesłanie tej interpretacji fax. (54) 288-66-41 lub e-mail [email protected] Z góry dziekuje za pomoc. Ja czekam również na odpowiedzi z ministerstwa na kilka nurtujących mnie pytań- jak tylko ja otrzymam też się z wami nią podzielę-
~PCPR...

Post autor: ~PCPR... »

Bardzo proszę o przesłanie faksem 41 2521953 w.19 lub na maila [email protected] tej interpretacji bardzo zależy mi głownie na tym ze dochód jest netto. My też czekamy na odpowiedzi z ministerstwa to prześlę w odpowiedziii na fax :):) pozdrawiam
~A.R

Post autor: ~A.R »

To mój faks 024 26768 47 Wpisało mi się 0
Prześlij mi proszę
~grazka

Post autor: ~grazka »

Jeżeli ktoś ma tą interpretację proszę o przesłanie na fax 846866949
~xxxxx

Post autor: ~xxxxx »

radca prawny powiedział nam, że dochód dziecka mamy brać brutto do wyliczania wysokosci przysługujacego świadczenia. jak jest u Was?
~Praco

Post autor: ~Praco »

Mada - dziękuje za interpretację o dochodzie dziecka zgodnie z art. 80 ust. 3. :)
ODPOWIEDZ