pomocy renta rodzinna
Re: pomocy renta rodzinna
Dochód to jest netto, przychód jest brutto.
W wolnej chwili prześlę Wam to pismo. Napisane jest w nim m.in. Art. 80 ust. 3 ustawy zawiera katalog zamknięty świadczeń stanowiących dochód dziecka. Intencją ustawodawcy było bowiem zawężenie definicji dochodu dziecka w stosunku do definicji zawartej w ustawie o pomocy społecznej. Dodatki do renty rodzinnej nie zostały wymienione w art. 80 ust. 3 ustawy, zatem nie stanowią dochodu dziecka
W wolnej chwili prześlę Wam to pismo. Napisane jest w nim m.in. Art. 80 ust. 3 ustawy zawiera katalog zamknięty świadczeń stanowiących dochód dziecka. Intencją ustawodawcy było bowiem zawężenie definicji dochodu dziecka w stosunku do definicji zawartej w ustawie o pomocy społecznej. Dodatki do renty rodzinnej nie zostały wymienione w art. 80 ust. 3 ustawy, zatem nie stanowią dochodu dziecka
bardzo proszę o interpretację na maila [email protected] z góry dziękuję
ja również prosiłabym o przesłanie tej interpretacji fax. (54) 288-66-41 lub e-mail [email protected] Z góry dziekuje za pomoc. Ja czekam również na odpowiedzi z ministerstwa na kilka nurtujących mnie pytań- jak tylko ja otrzymam też się z wami nią podzielę-
Bardzo proszę o przesłanie faksem 41 2521953 w.19 lub na maila [email protected] tej interpretacji bardzo zależy mi głownie na tym ze dochód jest netto. My też czekamy na odpowiedzi z ministerstwa to prześlę w odpowiedziii na fax
:) pozdrawiam

Jeżeli ktoś ma tą interpretację proszę o przesłanie na fax 846866949
radca prawny powiedział nam, że dochód dziecka mamy brać brutto do wyliczania wysokosci przysługujacego świadczenia. jak jest u Was?
Mada - dziękuje za interpretację o dochodzie dziecka zgodnie z art. 80 ust. 3. 

Oprócz pomocy renta rodzinna - Stare tematy przeczytaj również:
bariery funkcjonalne
wkładki ortopedyczne
kWESTIONARIUSZ NA TEMAT KSZTAŁTU POLSKIEJ POLITYKI INTEGRACYJNEJ
Bardzo prosimy o pomoc....
bezpłatny internet dla niepełnosprawnego
Wolne miejsca w 14 osobowej placówce
art. 142 z ustawy o pieczy
nowa interpretacja 226
zawieracie porozumienia na dzieci umieszczone w rodzinie zastępczej przed 2004r.
wywiady środowiskowe
opiekun usamodzielnianej
obliczanie dofinansowania ze środków PFRON
Dokumentacja koordynatora
zadania PFRON
mieszkania chronione
Ludzie ja już nic z tego nie wiem uchylacie? wygaszacie? czy czekacie?