POMOCY wywiady - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 30 maja 2014, 10:10

socjalny żyd pisze:
ewalu pisze:
socjalny żyd pisze:Ależ oczywiscie, zrobimy te wywiady....
u nas juz polowa na odmowy - bo opieka wygląda trochę inaczej niż opiekunowie podają.
I palcem nie kiwnę by podpowiedzieć lub zasugerować....bo Żyd w Auschwitz nie moze nic.
Wiec koleżanki z SR beda zarzucone odwolaniami :)
czy odmowa czy przyznanie to nasza praca :) .. najwyżej sko zostanie zarzucone odwołaniami :)

Tak samo jak my mamy swoją, co nie upoważnia cię do obrażania socjalnych.

W pomocy nigdy nie będzie dobrze skoro współpraca oparta jest na....zazdrości?
halloo !! czy ja cie obraziłam ?? ja mam dobry kontakt z dziewczynami z ops i z chłopakiem też :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 10:14

my tez mamy dobry kontakt kolezeński ale co do pracy to juz nie jestem kolezanką takie zadrośnice i fałszywe :lol:
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 11:36

A czy socjalny dostanie za wywiad cos z 3 % na obsługę?
Mario

Napisano: 30 maja 2014, 11:39

Mario pisze:A czy socjalny dostanie za wywiad cos z 3 % na obsługę?
a pracownik socjalny to ma chyba dodatek 250 zł
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 11:46

Przystopujcie, zboczyliśmy z tematu, ja uważam, że socjalni powinni dostać jakąś gratyfikację za wywiady do ZDO,
wywiad przeprowadzany jest w celu potwierdzenia sprawowania opieki i inne informacje nam nie są potrzebne, nie mają wpływu na rozstrzygnięcie, tak podpowiada logika,
bogusik

Napisano: 30 maja 2014, 11:55

bogusik pisze:Przystopujcie, zboczyliśmy z tematu, ja uważam, że socjalni powinni dostać jakąś gratyfikację za wywiady do ZDO,
wywiad przeprowadzany jest w celu potwierdzenia sprawowania opieki i inne informacje nam nie są potrzebne, nie mają wpływu na rozstrzygnięcie, tak podpowiada logika,
ciekawa jestem czy my dostaniemy gratyfikację za wyszukanie tych osób, poinformowanie, stworzenie wniosków, wysłanie wniosków o wywiady , wysłuchiwanie od ludzi: po co te papiery ?! po co te oświadczenia .. itp, itd, ... jak zabierali to w d=pie mieli papiery ... :oops: :roll: :)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 11:56

logika podpowiada, że wywiad jest zbędny. Ustawodawca posłużył się jednak inną "logiką".
Z tego co się orientuję, to pracownik socjalny co miesiąc otrzymuje gratyfikację za swoja pracę. Nie przesadzajmy. jak wystawiam zaświadczenie do jego potrzeb to też mam za to dostać gratyfikację?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 30 maja 2014, 12:06

ewalu pisze:
Mario pisze:A czy socjalny dostanie za wywiad cos z 3 % na obsługę?
a pracownik socjalny to ma chyba dodatek 250 zł
I 10 dni dodatkowego urlopu
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x