Pomocy, za szybką realizacja przelewu zasiłku - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 26 sie 2020, 19:32

Proszę o pomoc bo mam najczarniejsze myśli. Nie wiem jak postąpić teraz aby było najmniej szkody. Jutro maja iść przelewy. Decyzję są wystawione, lista zrobiona z datą jutrzejszą a dzisiaj przygotowane przelewy. Wśród wszystkich przelewów, a było ich sporo, musiał zostać przez przypadek nie zmienimy termin wypłaty. Został dzisiajszy. Cała paczka przelewów jest ustawiona i podpisana na jutrzejszą datę realizacji gdyż nie będzie możliwości puszczenia przelewów jutro do południa i stąd dzisiaj przygotowane paczki. Wśród nich jak się na moje nieszczęście okazało był jeden przelew z datą dzisiejszą. Wszystko wisi że jest w trakcje realizacji bo będą puszczone jutro a ten jeden poszedł dzisiaj :( zszedł już z konta :( co teraz można zrobić?? Dana os można w ogóle zmienić listę z tą jedną osobą na 26 sierpnia mimo że mamy jasno sprecyzowane ze zasiłki idą 27?
apsia87
Stażysta
Od: 21 kwie 2020, 10:20
Zajmuję się: ksiegowa ops

Napisano: 27 sie 2020, 10:30

spokojnie bez przesady- człowiek jest tylko człowiekiem a nie myli się ten co nic nie robi :) Zostawić jak jest i już u "góry" setki milionów poszły z konta i nic się nie stało wszystko można wytłumaczyć.
renia50
Referent
Od: 06 lis 2017, 13:53
Zajmuję się: ksiegowa

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x