Proszę o pomoc bo mam najczarniejsze myśli. Nie wiem jak postąpić teraz aby było najmniej szkody. Jutro maja iść przelewy. Decyzję są wystawione, lista zrobiona z datą jutrzejszą a dzisiaj przygotowane przelewy. Wśród wszystkich przelewów, a było ich sporo, musiał zostać przez przypadek nie zmienimy termin wypłaty. Został dzisiajszy. Cała paczka przelewów jest ustawiona i podpisana na jutrzejszą datę realizacji gdyż nie będzie możliwości puszczenia przelewów jutro do południa i stąd dzisiaj przygotowane paczki. Wśród nich jak się na moje nieszczęście okazało był jeden przelew z datą dzisiejszą. Wszystko wisi że jest w trakcje realizacji bo będą puszczone jutro a ten jeden poszedł dzisiaj zszedł już z konta co teraz można zrobić?? Dana os można w ogóle zmienić listę z tą jedną osobą na 26 sierpnia mimo że mamy jasno sprecyzowane ze zasiłki idą 27?
spokojnie bez przesady- człowiek jest tylko człowiekiem a nie myli się ten co nic nie robi Zostawić jak jest i już u "góry" setki milionów poszły z konta i nic się nie stało wszystko można wytłumaczyć.