Może tu mi ktoś podpowie, (mam problem z zalogowaniem się do forum sygnity). Próbuje pierwszy raz zrobić w pomoście listę składek zdrowotnych. Jestem w oknie lista wypłat i klikam - GENEROWANIE LISTY ZA OKRES w rodzaju listy wypłat wybieram lista wypłat dla funduszu ubezpieczeń zdrowotnych następnie i zaznaczam 117 świadczenie w postaci opłacenia składki na ubezpiecznie zdrowotne i nadal nic ... pokazuje mi jakieś błędy
1. Listy wypłat; Generowanie listy za okres
2. Rodzaj listy wypłat: z listy wybierasz LISTA WYPŁAT DLA FUNDUSZU UBEZPIECZEŃ ZDROWOTNYCH
3. Następnie z pola Rodzaje świadczeń wybierasz zasiłek stały.
4. Akceptujesz zielonym
Pomocy! Zrobiłam decyzje zasiłków stałych. Potwierdziłam listę wypłat. Przy jednej osobie przez pomyłkę nie zmieniłam kwotę składki zdrowotnej. Teraz nie mogę cofnąć decyzji bo lista wypłat jest potwierdzona. Na szczęście nie zdążyłam zatwierdzić listy wypłat składki zdrowotnej. Co teraz ???? Jak to zmienić w pomoście? Proszę o pomoc:)
1. Cofnąć potwierdzenie listy wypłat (zakładka Administracja->Pakiet narzędziowy-> COFNIJ POZYCJE LISTY WYPŁAT, zaznaczasz listę wypłat, wchodzisz w Pozycje listy, zaznaczasz wszystkie pozycje i klikasz COFNIJ POTWIERDZENIE)
2. Cofnąć zatwierdzenie listy wypłat
3. Usunąć pozycję z listy wypłat zasiłku stałego i składki zdrowotnej (tylko te, które należy poprawić).
4. Cofnąć zatwierdzenie decyzji dot. zasiłku stałego, poprawić składkę zdrowotną, zatwierdzić decyzję.
5.Dodać pozycje do list wypłat, zatwierdzić/potwierdzić
klient dostał w sierpniu emeryturę od 15 lipca do tej pory pobierał zasiłek stały i miał opłacone składki zdrowotne. jak w pomoście zrobić korektę za te dni w lipcu żeby była mniejsza wota